| andreiionescu1234567 a întrebat:

In afara de inventatori, medici ce categorie sociala mai apreciati?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Muncitorii de la salubritate.
fara ei am trai in mormane de mizerie

7 răspunsuri:
| andreiionescu1234567 explică (pentru suntserios):

Aveti dreptate, toti formeaza un sistem, un intreg, nu se poate unul fara celalalt.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca tot ai mentionat doar bugetari, mai adaug politistii.
Dar respectul meu incepe de la "coada", cu muncitorii din constructii, electricienii care se urca noaptea pe stalpi si de revelion, daca este vreo pana de curent. Ospatarii si bucatarii care stau in conditii naspa ca sa ne dea de mancare. Mecanicii de locomotiva, soferii de autocar, etc.
Ca a facut Adrian design grafic si deseneaza ambalaje pentru cutii de lapte olandeze, mi se rupe p*&a. Nu ii va simti nimeni lipsa lui Adrian, daca moare maine. Nu o sa-l respect pe Adrian mai mult decat pe vreun operator de productie de la o fabrica de imbuteliere a apei. Nici daca Adrian e avocat si e plin de bani. Adrian lucreaza doar pentru binele lui, pamantului ii cam face umbra degeaba.

| andreiionescu1234567 explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Sa nu fim rai, toti sunt importanti.Sigur ca inventatorii sunt cei mai importanti si medicii dar toti formeaza un intreg.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru andreiionescu1234567):

Care inventatori?
Aia din istorie?
In prezent se dezvolta principii vechi, inventatori nu prea mai exista.
Oamenii "de jos" sunt baza, intelectualii cam someaza, si oricum sunt prea multi.

Sincer nu prea cred asa ceva, dar nu cunosc exact realitatea, situatia.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru andreiionescu1234567):

Uita-te macar in anunturile de angajari: sute de posturi vacante in productie, 10 posturi cu studii superioare.
Cu o facultate banala si 0 experienta, cam freci somajul in societatea de acum. Productia nu se face in birouri.

Totusi,magazinele au de toate, au aparut hypermarketuri n cu preturi mici la alimente iar electronice si electrocasnice se gasesc in n magazine. Oricum inainte de 1990 era saracie totala, europenii si pnl-ul au facut treaba cu multinationalele dar nu prea au bani pentru salarii si pensii! Sigur ca psd-ul punea accent mai mult pe clasa muncitoare dar vad ca pnl-ul i-a cam lasat departe cu amsamblurile rezidentiale, hipermarketurile, electronicele, eectrocasicele inventii noi moderne la preturi chiar accesibile!

Întrebări similare