Nu! vor da 2 teste, limba romana si matematica, ca in Uniunea Europeana! rezultatul acestor teste se vor aduna cu media celor 4 ani pentru a forma media totala pe baza caruia se vor face repartitiile la liceu. Deasemenea liceul poate opta daca da un test de admitire, iar rezultatul admiterii va fi cel mult 50% din media intrarii, celalalt procentaj fiind acoperit de cele doua teste si media anilor V-VIII. In ceea ce priveste istoria si geografia vor avea de alesla care vor da teza, fara ca rezultatul acesteia sa se acumuleze la media de intrare la liceu!
La geografie/istorie nu se mai dau nici un fel de teze sau examene... iar in sem I vom da teze obisnuite la romana si mate, dar in sem II pe langa teze obisnuite vom da niste examene la romana si mate care vor conta 25% la media pentru admitere
Bună.
Intră pe www.edu.ro și găsești tot ce te interesează.
Multă baftă la școală.
Pa, pa.
Se vor da in sem I teze de clasa (cu profesoara voastra) la romana, matematica, isorie/geografie, de asemenea si in semestrul II Se vor da teze de clasa la romana, matematica, isorie/geografie. Iar in mai se vor da niste teste nationale care contin materia V-VIII la romana si matematica.
Super naspa astea sunt nebuni cate teze vor sa dam dupa ce ca am dat pe primul semestru 3 teze acum pe sem 2 am dat 2 simulari la mate si una la rom pe lanca tezele la mate rom si istorie/geografie acum mai dam 2 doar la mate si romana pe 4 la mate si 12 la romana parca asa au spus vor sa invatam ca nebuni mie nu-mi convine asa o sa strice de tot media de la admitere la liceu eu nu stiu ceo sa se faca aia care nu prea le are cu carte ii distruge de tot no sa intre nici la cel mai varza liceu
ParanoidKidu întreabă: