Da! vom mai da teza! chiar miercuri in 24 noiembrie 2010 ma pregatesc sa dau teza la istorie( ceea ce am ales eu) dar si colegii mei care dau da geografie o sa deda in aceeasi zi! in rest la romana si la matematica este la fel! in schimb in sem doi vim da cele 3 teze ( istorie sau geografie, matematica si romana) iar in 20 iunie vom da examenu la lb romana, iar in 22 iunie la matematica! este greu cu atatea t; eze si examene asa ca succes celor ce dau teze!
Pentru elevii clasei ai VIII se va da o teza la geografie sau istorie ( la alegere) si cele 2 teze normale la limba si literatura romana si matematica(insa aceste 2 teze vor dura 2 ore fiecare). In semestrul al doilea se vor da teze la romana si matematica, inca una la obiectul ales dintre geografie si istorie( nu poti schimba daca in primul semestru ai dat la istorie si in semestru al doilea vrei vrea la geografie...va trebuii sa dai tot la istorie). Si dupa aceste teze vom da si evaluarile nationale la romana si matematica( la liceu se va intra si pe baza mediei anuale din cls V-VIII)
Succes!
ParanoidKidu întreabă: