Da doar la filologie sau la teologic la alte profiluri de exemplu mate-info, stiintele naturii, sportiv, armata, nu se da
Da, doar daca esti filologie. Daca faci alt profil nici macar nu o sa ai latina in programa.
Doar daca omul este filologie? Sau doar daca este profil filologic? Romana aceasta
Da, ma bucur ca esti tu mai bun la romana, e uite eu sunt "mate-info" si asta imi e exprimarea.
In loc sa stam sa facem observatii, mai bine am ajuta, dar asta e Romania, nu?
Da ai dreptate faza cu Romania dar in fine...Ce sa facem asa-s toti romanii din ziua de azi..Romania tara nimanui nu o conduce nimeni dar na vai de noi.Da eu ajut crede-ma, da fac observatii nu numai tie ci la toti care vad ca gresesc caci nu mi se pare corect ca in 8 ani de scoala sa nu sti sa scrii si sa vorbesti corect romaneste esti de acord cu mine? Apropo nu stiu care e nivelul tau de cultura.
Da, in fine, nu am de gand sa fac chat
Adevarul e ca eu o sa imi mentin expresia, sau "greseala de exprimare" cum spui tu, restul sa faca ce vor...
Da nici mie nu imi place chat dar trebuie sa scriem corect "exprimarea" ta e a ta ma rog pentru tine sa nu cazi la bac sau la teze pentru exprimarea aceasta.Crezi ca fac observatii de dragul de a scrie?
Din pacate nu am cazut nicaieri, din contra, stau bine, dar roaga-te, nu ma deranjeaza...
Spor la observatii!
Ca daca iti comentez si eu ortografia si punctuatia pas cu pas, nu am mai fi asa fericiti.
Deci crede-ma ca din bine poti face rau intelegi nu ma deranjeaza sa fac observatii caci, cand vad asa copii de varsta cu tine si fac Limba si Literatura Romana si nu stiu sa se exprime corect.Dar vorba ta ALOOOO E ROMANIA(Made in Romania)
daca vreau scriu..foarte corect dar de ce sa ma straduiesc, caci nici membrii TPU nu scriu corect dar na.
anaadiaconu întreabă:
anaadiaconu întreabă: