Sper sa tot repeti anul, pana vei in vata sa folosesti: ȘÁNSĂ, șanse, s. f. Împrejurare favorabilă, posibilitate de reușită, de succes; noroc. ♦ (La pl.) Sorți. – Din fr. chance.
Hai mai lasa cautarile pe google, si de unde sti tu ca eu raman corigent? In legatura cu intrebarea mea am scris corect, mars in ***! Si se scrie invată nu (in vata)
Pare ca esti inteligent; dar nu te-a dus capul la idea ca am facut intentionat acea greseala, ca sa-ti distrag atentia de la imbecilitatea ta, de a utiliza incorect ȘÁNSĂ, șanse, s. f. Împrejurare favorabilă, posibilitate de reușită, de succes; noroc. ♦ (La pl.) Sorți. – Din fr. chance. Bhai puta! repeti anul ste un ghinion, imbecilule; nu o sansa.
Sa-mi distragi atentia? HaHa
Cand spuneam de fapt sanse ma refeream la toata lumea in general, bhai pizvdo Si chiar ai mai multe "sanse" sa ramai si tu un prost! Conteaza si sensul cuvantului! Si imbecil esti tu cu mama ta!
"alexinioh
acum o oră | alexinioh a întrebat:
In prima sesiune de corigenta ai sanse sa ramai repetent mai usor fata de a doua sesiune?"
sper ca toti utilizatorii TPU sa aiba sansa ghinionului tau de a ramane repetent, pana vei avea bunul simt ca sa iti recunosti greseala
Vai, ce mult ma bucur ca imi stii numele real.
"CookieDog" a fost cel mai bun username posibil si care mie se potrivea cel mai bine. Din perspectiva mea, numele meu real nu mi-ar fi fost de folos pe aceasta platforma + inconveniente.
Nu-mi poti justivica alegerea si nici username-ul, si te rog, nu-mi mai folosi numele real.
kosma întreabă: