| Aero a întrebat:

Informatica clasa a 9-a. Primul care-mi descrie corect ce realizeaza urmatorul algoritm are stiti voi ce. Aaa era sa uit, eu stiu raspunsul, intrebarea am pus-o asa ca n-am eu ce intrebari sa pun! Clar? Nu e o tema!
Sunt destui pe acest site care pun tot felul de intrebari(unele cam inutile si nu le zice nimeni nimic), asa ca-mi permit si eu

citeste n;
p=1;
pentru i=1, n executa
p=p*i;
sfarsit pentru;
scrie p;
STOP

//Verificare: pentru n=5, ce valoare va afisa programul?

RASPUNDE CINE CREDE CA STIE! RESTUL NU MAI VENITI SA VA AFISATI DEGEABA PE PAGINA!

Răspuns Câştigător
| dof21 a răspuns:

N! asta face programul tau.
Daca N=5 atunci face 1*2*3*4*5=120
N factorial

45 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Bravo ca ne testezi pe noi pentru ceva ce tu sti deja, in loc sa intrebi un lucru pe care nu-l sti si ti-ar fi de folos!

| angel13 a răspuns:

Mai bine da enuntul problemei ca nu inteleg... ceva e putred laughing

| ralubruneta a răspuns:

5?

| nerryssa a răspuns:

Afiseaza cumva 30? big grin

| acblabla a răspuns:

WOW rolling on the floor... Raspuns: 120. Dar de ce nu l-ai facut in C++? happy Care-i rostu' sa inveti pseudocod, nu te ajuta mai la nimic.

| angel13 a răspuns:

Eu am facut doar c++ laughing imi explica si mie cineva ce e cu i'ul? thinking

| ralubruneta a răspuns:

Pff...nici nu stiu ce e astarolling on the floor

| Alina_5575 a răspuns:

Pfff si pe site`ul asta dau de intrebari din astea cu algoritm, imi ajunge destul cat fac la scoala si nu pricep nimic I don't want to see

si app tu sigur nu sti raspundul desi ai scris ca il sti,,straight face

| ralubruneta a răspuns:

Si eu nu am facut asa ceva la liceu. poate ca sunt profil umanthinking

| nerryssa a răspuns:

Da...are dreptate domnu' anonim... e 120winking

| ralubruneta a răspuns:

Frmhappy

| acblabla a răspuns:

@guitar si restul care nu stiu: Codul este scris in pseudocod, este un limbaj de programare inutil(parerea mea), si n-o sa il intalniti prea des, eventual la BAC, si cam atat.

| angel13 a răspuns:

Hai domnle odata cu enuntul problemei ca mor aici de emotii laughinglaughing sa vad ce e...laughing

| angel13 a răspuns:

In c++ e asa

#include
void main()
{int n, i, p;
coutn;
p=1;
i=1;
while(i

| DexTer a răspuns:

P=120

| DexTer a răspuns:

Presupun ca 120

| Aero explică:

Intr-adevar raspunsul e 120, dar inca n-a dat nimeni raspunsul complet. Totusi ce face programul?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1

| angel13 a răspuns:

Calculeaza produsul tuturor numerelor pana la numarul dat, inclusiv

| Aero explică:

Guitar, asa este, dar cum se numeste de fapt acea chestie de care zici tu?hee hee ce stresant sunt nu? laughing hai ma nu a facut niciunul liceul pe aici(macar 9-10 clase deocamdata)?

| angel13 a răspuns:

Are vreo denumire?thinking

si nu esti stresant...eu sunt stresanta ca am postat in topicul asta de o gramada de ori laughinglaughing cand e vorba de info sunt prima laughing

| Mina a răspuns:

Produsul primelor n numere. P=120.

| acblabla a răspuns:

Hai sa incerc sa explicbig grin sa vad daca imi iesebig grin. Cu un 'n' dat si un for de la i = 1, pana la n(inclusiv), valoarea lui 'p' creste de la 1 incepand, cu valoarea actuala a lui 'p' inmultita cu valoarea lui 'i', pana cand 'i' este egal(identic) cu 'n' [ i == n ]. Si la sfarsit afisezi rezultatulbig grin. Nu mai stiu cum se numeste algoritmul, si imi e o leneeeee sa caut caietu' de pe-a 9a.hee hee
BTW. sa nu uit, in caz ca apare cu anonim, eu sunt cel care a afisat primul raspunsul "120".big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lol... 1

| MikkyKryss a răspuns:

Angel 13 i`ul este un contor si iti arata cate nr.verifici...de exemplu in problema de la 1, n inseamna numerele de la 1 la n

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

5

| alexshobyx a răspuns:

Dragii mosului acesta este un program c++ ( sigur nu stiati laughing ),
iar daca n=5 rezulta p =120...deci 5*4*3*2*1, adica n factorial, deci in acest caz 5 factorial...ADICA functia factoriala big grinbig grinbig grin

| alexshobyx a răspuns:

Dragii mosului, aceasta este functia factoriala a unui numar...
n=5 rezulta p=5*4*3*2*1 =120

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Maimutoi oparit ce esti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

120