Bravo ca ne testezi pe noi pentru ceva ce tu sti deja, in loc sa intrebi un lucru pe care nu-l sti si ti-ar fi de folos!
WOW ... Raspuns: 120. Dar de ce nu l-ai facut in C++? Care-i rostu' sa inveti pseudocod, nu te ajuta mai la nimic.
Pfff si pe site`ul asta dau de intrebari din astea cu algoritm, imi ajunge destul cat fac la scoala si nu pricep nimic
si app tu sigur nu sti raspundul desi ai scris ca il sti,,
@guitar si restul care nu stiu: Codul este scris in pseudocod, este un limbaj de programare inutil(parerea mea), si n-o sa il intalniti prea des, eventual la BAC, si cam atat.
Intr-adevar raspunsul e 120, dar inca n-a dat nimeni raspunsul complet. Totusi ce face programul?
Guitar, asa este, dar cum se numeste de fapt acea chestie de care zici tu? ce stresant sunt nu? hai ma nu a facut niciunul liceul pe aici(macar 9-10 clase deocamdata)?
Are vreo denumire?
si nu esti stresant...eu sunt stresanta ca am postat in topicul asta de o gramada de ori cand e vorba de info sunt prima
Hai sa incerc sa explic sa vad daca imi iese. Cu un 'n' dat si un for de la i = 1, pana la n(inclusiv), valoarea lui 'p' creste de la 1 incepand, cu valoarea actuala a lui 'p' inmultita cu valoarea lui 'i', pana cand 'i' este egal(identic) cu 'n' [ i == n ]. Si la sfarsit afisezi rezultatul. Nu mai stiu cum se numeste algoritmul, si imi e o leneeeee sa caut caietu' de pe-a 9a.
BTW. sa nu uit, in caz ca apare cu anonim, eu sunt cel care a afisat primul raspunsul "120".
Angel 13 i`ul este un contor si iti arata cate nr.verifici...de exemplu in problema de la 1, n inseamna numerele de la 1 la n
Dragii mosului acesta este un program c++ ( sigur nu stiati ),
iar daca n=5 rezulta p =120...deci 5*4*3*2*1, adica n factorial, deci in acest caz 5 factorial...ADICA functia factoriala
Dragii mosului, aceasta este functia factoriala a unui numar...
n=5 rezulta p=5*4*3*2*1 =120
anonim_4396 întreabă: