| RainDrop a întrebat:

Internetul e malefic?! caci "www" inseamna numarul Fiarei din Bible, adica 666

"www" este un acronim al cuvintelor din limba engleză world wide web şi este folosit ca prefix sau ca prima reprezentare al unui nume de domeniu de Internet, ca de exemplu, www.TPU.ro.

Cât priveşte, "numărul Fiarei" din Biblie, 666, acesta apare în Apocalipsa lui Ioan (13:18): "Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase".

Ce legătură există între www şi 666? Una cât se poate de interesantă. În limba ebraică, una din limbile în care a fost scrisă Biblia, "666″ apare scris ca "www". Alfabetul ebraic nu are caractere separate pentru litere şi cifre, literele fiind folosite şi ca cifre. Echivalentul "w" din limba engleză este în ebraică "vav" sau "waw". Valoarea numerică a lui "vav" este 6. Aşadar, transcrierea englezescului "www" în ebraică ar fi "vav vav vav" care numeric ar însemna "666″! Aşadar, Internetul înseamnă numărul Fiarei, adică diavolul?
http://www.lovendal.net/......ebraic.gif

18 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Si atunci, de ce-l folosesti?
Helloo! Evul Mediu s-a terminat de ceva timp!
Numai obscurantismul e infinit.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Nu. N-ai dreptate! Regrete eterne. Subscriu cu entuziasm la parerea lui Alexdop21.Pace!

| elena a răspuns:

Interesant si chiar imi da de gandit... oare toti care folosim Internetul suntem "666"? Ptiu, ptiu, ptiu!

NicolaeComan
| NicolaeComan a răspuns:

Numai oamenii inapoiaţi pot avea asemena concepţii.

| alexdop21 a răspuns:

Frate esti dus. Scuze ca sunt direct asa, dar esti dus, si esti dus bine, cum poti sa te gandesti ca diavolu are vreo legatura cu netu, asta daca o exista diavolu asta, in fine, vrei sa spui ca tot ce inseamna www malefic/diavolesc? Atunci de ce patriarhia romana are adresa de net? Sau de ce restul cultelor religioase se gasesc pe diferite adrese de net? Cred ca ar trebui sa mai iesi nitel din casa, sa iti oxigenezi bine creierul si apoi sa te debransezi de la reteaua de internet pe care o folosesti si sa intrii pe una divina/sfiintita... Think about it

| Elena1234456 a răspuns:

Poate insemna 666.depinde cum il folosesti happy.

| Hombre a răspuns:

Inainte ca englezescul ''www'' sa fie atribuit diavolului trebuie sa stim precis daca exista. Nu sa fim convinsi din viziunile si inchipuirile noastre, cartile de bazme si de religie.Cred in cuvatul musca (insecta) dar nu in diavol.

| costymaximus a răspuns:

Hai sa nu mai despicam firul in patru si sa vedem peste tot semne ale diavolului.Si papa de la Roma foloseste internetul, sa fim seriosi acum si sa nu ne dam mai catolici decat papa!

| Sadiss a răspuns:

Interesant. am citit pe net cum ca vulpea (FOX) e animalul satanei fiindca asezand alfabetul intr-o anumita ordine. de la 0 la 9 incepand cu A0B1C2. infine tot asa. (am sa va las un link cu imaginea) la 6 pica literele FOX deci F=6 o=6 x=6 fox=666 http://www.disclose.tv/files/photos/4dea382d8266633L.jpg

| RainDrop explică:

Ardnaxur, da, stiu ca s-a terminat, asa deci, cu ce am mai gresit, il folosesc, dar oare am dreptate sau n-am?

| RainDrop explică:

Imi pare rau, dar daca www=666, nu are legatura cu internetul, im sorry :|

| RainDrop explică:

Sadis, de fapt acum
www-6+6+6==18
fox=6+6+6=18

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce pot spune, Decat Jalnic frate! Mai lasa filmele horror si toate superstitiile ca ai sa crezi ca si maicata e diavol.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi vine sa-mi fac cruce cand aud astfel de prostii...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tuu slujestei la DUMNEZEU si vei vedea ca nu trebuie sati bagi 666 in mina sau pe frunte ca iti va ajuta el sa ai de mincare. u trebuie sa fi cu el tot deauna

| mishu_4386 a răspuns:

Wow worried sper ca nu-i pacat folosirea netului nail biting

| anonzone a răspuns:

666 este cifra mea pref si este si cifra mea norocoasa :->... pai nu stiu, problema ca daa numeri de mai multe ori alfabetul, a 666a litera este w laughing

| Tudose_Georgeta_1951 a răspuns:

Internetul, in mod sigur nu inseamna nr. Fiarei!