| Gabriello02 a întrebat:

Intre notele de la evaluarea nationala din acest si de anul trecut vor exista diferente semnificative sau nu, daca da cam cat aproximativ? Va este si voua frica ca nu veti intra la licul dorit?

9 răspunsuri:
| Aliiinuussh a răspuns:

Probabil vor fi note mai mici anul asta, sa speram pentru ca asa avem mai multe sanse, sa intram unde vrem. Si da imi este frica, oricui ii este. Sper sa intri unde doreste. Multa bafta!

| patrisia09 a răspuns:

Eu cred ca v-or exista diferente dar nu foarte mari, cam 20 de sutimi maixim, deoarece anul acesta s-au pus camere si nu s-a putut copia iar subiectele am fost mai grele, dar mie nu imi e frica ca nu v-oi intra la liceul dorit deoarece am media de admitere peste 9, 50 si unde vreau eu se intra si cu mai putin.
Sper ca te-am ajutat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In mod normal, ar trebui sa fie medii mai mari anul asta, la cat de usoare au fost subiectele.

| Gabriello02 explică (pentru anonim_4396):

Recunoaste totusi ca la romana a fost mai greu ca anul trecut, doar la mate a fost mai usor si in plus anul trecut sa si copiat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Gabriello02):

Nu, nu recunosc. A fost cel mai usor examen national dat vreodata.

Pentru tine a fost mai usor acesta, in timp ce pentru mine a fost mai usor cel de anul trecut.

anonim_4396

Anul asta, la romana, nu trebuia sa inveti absolut nimic pentru examen, ci doar sa fii prezent la scoala. Nu era ca acum alti ani cand aveai de invatat nu stiu cate comentarii la zeci de specii literare. Anul asta le invatai degeaba! Examenul a fost dat parca special pentru a-i favoriza si pe cei care nu invata ca sa ia minimum un 5 destul de lejer. Deci, te rog, plange-te unde vrei si cat vrei de examenul din acest an, pentru mine un subiect grila controversat e oricum nul. N-a existat pe vremea mea grila la romana! Pentru mine a fost o gluma intregul examen, atat la romana, cat si la mate. Pai ce aveai de invatat acum 10 ani ca sa iei 5, cu ce stiai atunci luai 10 acum.

Cum zici tu dar in ani trecuti se copia, la scoala mea sa copiat mereu, stiu acest lucru pentru ca unchiu e prof de engleza la mine la scoala.

anonim_4396

Ah, dar asta e alta mancare de peste! Acum nu s-a mai copiat, dar s-au dat si subiecte mai usoare astfel incat sa nu fie nevoie sa copiezi! Dar ma rog, cel putin asta cred eu.