| alecsasweet a întrebat:

Intrebare pentru cei care sunt la liceu la profil Stiinte sociale. Ce ore se fac in special? [as vrea sa imi spuneti daca puteti cate ore faceti din fiecare pe saptamana] va rooog mult :*

Răspuns Câştigător
| pwp a răspuns:

Eu sunt la Sociale, si, pentru cel de inainte, acest profil avea media de admitere cea mai mare dintre toate profilele.
Ce ore se fac? Pai...profilul se axeaza pe romana, engleza sau franceza, logica si istorie (mai ales istorie)
Iti zic orarul meu :
4 de engleza
4 de romana
3 de istorie (la alte licee sunt si 4)
3 de logica
2 de fizica
2 de geografie(la alte licee 3)
2 de matematica
2 de franceza
1 chimie,sport, desen, informatica, religie, latina
Daca ai dubii da-mi un mesaj privat :*

9 răspunsuri:
| XatomisX a răspuns:

Ce profil varza ai n-ai fost in stare sa inveti laughing asta e mai bine invatai si intrai la mate-info sa nu te aud ca nu iti place matematica si de aia n-ai intrat pur si simplu n-ai invatat

| pwp a răspuns (pentru XatomisX):

Cine a zis cv de invatat si intrat?
Nu a intrat inca la liceu...da examenul de admitere peste o luna si e nehotarat ce profil sa aleaga.
Ce o fi asa greu?

| alecsasweet explică (pentru XatomisX):

1. Nu am intrat deocamdata la niciun profil pentru ca nici nu am dat examenul.
2. NU IMI PLACE MATEMATICA! (fiecare cu preferintele lui)
3. Nu te-am intrebat de ce nu am intrat la nu stiu care profil sau ce ai zis tu pe acolo, ci am intrebat ce materii se fac la acest profil. Asa ca tine-ti comentariile pentru tine!

| XatomisX a răspuns (pentru alecsasweet):

Nici mie nu imi place abia am 6 dar fara ea nu faci nimic ma uit la frate-miu a facut economic si nu a realizat nimic

| pwp a răspuns:

Mersi pentru fundatongue

| alecsasweet explică (pentru pwp):

Si la ce se da teze si bac la stiinte sociale?

| pwp a răspuns (pentru alecsasweet):

Teza: Romana,istorie(sau geografie),engleza(sau franceza daca esti avansat fr) si logica.
Bac: romana, engleza, istorie si ai de ales intre geografie si stiintele sociale(logica, psihologie, filozofie)

| alecsasweet explică (pentru pwp):

Aha. dar eu fac germana, nu francezabig grin deci o sa dau teza la germana daca vreau?

| pwp a răspuns (pentru alecsasweet):

Depinde la ce esti avansata. Engleza sau germana?