| Komarov a întrebat:

Intrebare pentru cei de la Filo, la ce ati da bacul spre exemplu dintre psihologie-logica-filosofie din punct de vedere al promovabilitatii si al dificultatii? Dau funda pentru, cel mai elevat raspuns

6 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Meh, de obicei cine da la logica ia 10. In general se da la logica.
Eu am dat la psihologie pentru ca imi trebuia pentru admiterea la facultate, am luat 9.50 dintr-o prostie de-a mea, dar a fost super usor daca ai invatat manualul de a 10a.

| Adry05 a răspuns:

Depinde si unde dai, dar daca niciun din materiile astea nu are legatura cu facultatea, iti recomand ori logica ori geografia. Pe langa opinia personala, si o profesoara a recomandat acelasi lucru deoarece sunt singurele materii la care nu ai vreun text argumentativ sau ceva de genul, adica nu poti pierde puncte subiectiv. Pur si simplu, la astea 2 e ca la matematica, ai ce e in barem, puncteaza, nu ai, nu punctajeaza, aportul lor personal fiind 0 sau oricum mult mai mic decat la celalate materii.
Eu personal iti recomand logica, mai ales daca ai inteles-o in clasa a 9-a, deoarece sa-i prinzi putin spilu si e foarte usoara, merge repede, si n-ai asa de mult de tocit ca la geografie.
In plus, cand o sa vezi cat ai de invatta la romana si istorie, o sa cauti o materie unde sa tocesti cat mai putin.

| J0B0MAT a răspuns:

Eu am dat la psiho.Nu recomand, e cea mai grea dintre astea.Cel mai uşor au spus toţi că a fost la sociologie.

| AC4S4 a răspuns:

Eu cred ca cel mai usor este la logica. Este o materie la care ori stii, ori nu stii, nu e ca la psihologie-filosofie cu interpretari. Materia nici nu e multa (doar clasa a 9a).

| Deaad a răspuns:

Având in vedere ca o sa ma transfer curand, la filologie, aleg filozofia fara ezitare.
Si nu ma interesează dificultatea.
Poate sa fie cea mai grea materie din lume, daca imi place, la acea materie dau bacul.

| LoveMeBabyasdfg a răspuns:

Eu sunt la arhitectura, dar bacul e exact la fel.Pe mine ma tenteaza logica, adica mi se pare cea mai simpla dintre cele trei.Depinde la care te descurci mai bine, dar din cate stiu mai e si geografia, dar nu iti sugerez, pentru ca e mult mai mult de invatat.