Roacare, partidul te vrea tuns. Pe asta se bazeaza majoritatea persoanelor trecute de o anumita varsta. Oricum, ideea ii ignori.
Buna!
Pe ea a deranjat-o ca ai zis-o intr-un mod cam obraznic acel lucru. Daca l-ai fi zis mai cu "bun gust" atunci probabil n-ar fi avut ce sa comenteze. Oricum, ea s-a luat de tine pentru ca na, nu te cunoaste si nu e obisnuita sa te vada cu parul lung. Probabil asa face cu toti baietii cu parul mai lungut. Na, lumea inca nu e obisnuita cu baietii cu parul lung, desi deja e cam o moda cu asta.
Nu inteleg rostul intrebarii. Cu ce te putem ajuta?
Ai dreptate, daca tie iti place parul mai lungut nu este nimic rau. Totusi, pe profesori ii enerveaza parul lung la baietii.
Iar cuminte inseamna sa nu raspunzi urat, ceea ce tu ai facut atunci cand ai vorbit cu doamna aceea. Am o intrebare. asculti rock? De obicei baiatii cu rocku' au par mai lung. Este o simpla intrebare.
:-) Bafta~!
In primul rind - RELAX! Sa inteleg ca doamna ce te-a controlat e in virsta, deci e generatia veche...iar generatia veche are alte principii, alte valori, intr-un cuvint ei vad lumea ALTFEL.
Asa ca nu te supara pe ea! Las-o cu Dumnezeu...iar, tu, poarta parul cum vrei Eu iti dau voie
Dau-o in spanac.Corpul tau,parul tau, foarfeca ta, splina ta.Fiecare se place asa cum e
Depinde si la ce fel de scoala esti tu, nu poti sti peste ce fel de tampiti dai, sfatul meu este sa le explici alor tai ca nu ai zis nimic si sa te inteleaga. Si eu am parul mai lung si nu am dat peste altfel de probleme, dar na.
Va rog intrati si pe blogul meu, doar dati click pe link:
http://tutoriale-ghiduri.blogspot.com/, VA ROG MULT DE TOT
Nu o baga in seama si gata.
Daca se ajunge mai grav, te poti duce la ISJ sa dai reclamatie scolii ( ai grija ce fel de scoala e, daca e din aia de tocilari, supune-te regulilor )
MyMindRules întreabă: