| gratimatti a întrebat:

Invat la un liceu foare slab, unde nu am nicio sansa sa evoluez. Doresc sa ma transfer la un alt liceu si am nevoie de un motiv. Nu pot invoca distanta, pentru ca stau foare aproape. Ce motiv as putea preciza in solicitare pentru a fi sigura ca se da curs solicitarii? Multumesc

12 răspunsuri:
| isemilia a răspuns:

Poti spune adevarul : ca iti doresti sa evoluezi pe plan educational si ca esti de parere ca ar fi bine sa te muti la liceul X. Sa stii insa ca poti invata oriunde, ideea e sa vrei.

| CassiusAlexander a răspuns:

Poți spune așa, consider că rezultatul meu de la examenul de capacitate de anul trecut nu a reflectat abilitățile mele cu adevărat și nu am intrat în liceul în care aș fi meritat să intru.

| sierra1 a răspuns:

Apropierea de domiciliu și VALOAREA ta iți spun cuvântul in cauza asta

| CIaudiu a răspuns:

Pai ti-ai raspuns singur la intrebare. Educatia este motivul.

| Lukasssz a răspuns:

Motiv : nu imi place fața la o femeie de servici.

| gratimatti explică (pentru isemilia):

Sunt de accord ca poti invata oriunde, dar daca ai si suportul necesar. in cazul meu suportul a venit doar de la parintii, prin meditatii in particular. avand in vedere ca scoala este gratis, mi-ar placea sa profit de aceasta facilitate

| gratimatti explică (pentru sierra1):

Adica? nu inteleg

| gratimatti explică (pentru CIaudiu):

Ar fi frumos sa se tina cont de asta, dar din pacate educatia se pare ca nu este un punct in plus.

| gratimatti explică (pentru Lukasssz):

Nu o cunosc

| isemilia a răspuns (pentru gratimatti):

Ma bucur ca ai sprijinul parintilor (felicitari lor), insa poti invata si singur, multe resurse sunt online, gratuit. Dar da, daca simti ca e mai bine sa te transferi spune sincer motivul, adica faptul ca vrei sa mergi la o scoala mai buna.

| sierra1 a răspuns (pentru gratimatti):

Ce nu e clar?

| gratimatti explică (pentru isemilia):

Asa am facut, acum sper sa fiu susținuta si de cei care reprezinta liceul pe care l-am ales?