| CevaAlexandra a întrebat:

La ce anume se da bacul la Filolofie?

Stiu de istorie/geografie, engleza/franceza si romana, dar pe langa astea, nu se mai da la nimic? Am auzit ca se poate da la logica/filosofie in loc de istorie/geo si nu stiu unde sa caut confirmare. Din cate pot alege?

Pe viitor as vrea sa am fac o facultate cu licenta in publicitate(foarte posibil undeva in asia ca din cate am inteles de la niste colegi mai mari care fac si ei facultatea prin thailanda ca facultatile de acolo sunt ieftine, si ofera sanse de a castiga experienta. Ceva gen internships pe timpul facultatii, doar ca fara plata).

Mi-ar place sa fiu in domeniul de market research. Dar nu am pretentii, sunt OK cu orice, atata timp cat nu se pune baza pe mate

Răspuns Câştigător
| dullcat a răspuns:

Buna.Ai de dat la romana, engleza/franceza(care se pot echivala cu Cambridge sau Delf), istorie/geografie si inca vreo doua(daca nu ma insel). Eu am fost la profil bilingv engleza intensiv si mi-am echivalat cu Cambridge la engleza, Ecdl pentru informatica, prin urmare am dat bacul numai la romana, istorie, logica.

4 răspunsuri:
| mastadont a răspuns:

Nu nu. Istoria sau geografia este o probă separată și este a doua probă scrisă a examenului, cum este matematica la real. Pentru a treia probă, ai de ales între logică, filosofie, psihologie și economie din câte mai țin minte, practic toate materiile pe care le studiezi în liceu și care sunt corelate cu filologia.

| CevaAlexandra explică (pentru mastadont):

Multumesc pentru clarificare!

| CevaAlexandra explică (pentru dullcat):

Multumesc pentru clarificare, apreciez!

| dullcat a răspuns (pentru CevaAlexandra):

Cu placere.Succes!