Daca vrei jurnalist te duci la stiinte sociale, la alecsandri, vranceanu sau ferdinand daca ai medii amri sau la eminescu sau economic dar primele pe acre tiam spus sunt cele mai bune pentru ce ai vrea u sa te faci iar daca vrei prof de rom la pedagogic numai ca trebuie sa dai niste teste ianint e, la a muzica desen si rom sper ca te-am ajutat:X
Filologie.
Se orienteaza catre stiintele umane si le lasa la o parte pe cele reale.
Adica faci limba romana, limbi straine, istorie, etc si nu faci matematica, fizica, informatica.
Sper ca am fost de ajutor.
Pentru prof de romana nu prea conteaza la ce liceu te duci atata timp cat esti la filologie. Plus ca in ultimii doi ani nici macar nu mai faci mate si nici nu dai bacu din mate
Pe langa ca e indicat sa te duci undeva la profil uman, conteaza si mai mult facultatea ce o faci dupa. Cunosc destule cazuri care s-au dus la facultate la litere, sociologie, psihologie, drept, jurnalism, design de la profil real si invers, de la profil uman la politehnica (asta mi se pare mai greu de facut dar se poate )
La profil uman, filologie jurnalism sau filologie limbi straine. Ar mai fi o oportunitate la liceele pedagogice sau seminare, in caz ca greaca sau ebraica iti plac . Sper sa-ti fie de folos! Mult succes!
Si daca acel copil nu stie matematica(precizez ca nu e vorba de mine). Doar incerc sa dezbat un subiect importat din viata unui adolescent.Eu sunt la Mate-info.Cum spuneam "Daca acelui copil nu-i place matematica si nu stie matematica de 9-10 ci mai de graba de 6-7 Crezi ca s-ar descurca?
Cookie21 întreabă:
Anduta12345 întreabă:
anonim_4396 întreabă: