Buna. La evaluare NU se tine cont de simulari, ele au fost doar un exercitiu pentru a te obisnui cu structura. Profesorii vi le pot trece in catalog ( ca simple note ) dar nu au treaba cu probele pe care le veti sustine in iunie. Cat despre media finala, ei bine. media claselor 5-8 reprezinta 50% din media de admitere la liceu. Celalalt 50% este ocupat de evaluare. Astfel, media de admitere se calculeaza asa : media de la ambele examene ( romana + mate ) + media claselor 5-8 impartit la 2.
Vorbesc in cunostinta de cauza.
La Evaluarea Nationala se face o medie intre media examenelor de la Limba romana si Matematica, pe de o parte, si media din clasele 5-8. Nu se iau in calcul notele de la simulare.
Asa am auzit si eu, ca daca notele de la simulari sunt sub 5, nu te baga in examen. Dar cel mai probabil mananca rahat. Da, se tine cont atat de media 5-8, cat si de media intre examenele astea. Se face media din generala, media examenelor, se aduna si-apoi se impart la 2. Aia-i media ta cu care intri la liceu. Bafta la vara!
Vroiam pentru un prieten, eu sunt la liceu intr-a 10-a. LOL.
Si trebuia sa ghicesc? N-ai precizat la cine te-ai referit, deci se deduce automat ca e vorba de tine. ''lol''.
Daca tu esti la liceu in clasa a 10-a, inseamna ca ai trecut prin examene si stii despre ce e vorba
Am crezut ca s-a schimbat fiindca erau zvonuri si de aia am intrebat.