| ἶῆfἶῆἶƮყ a întrebat:

La liceu ne-a ddat formular de completare, contractul de pregatire practica, cui trebuie sa il dau sa semneze, mi-au zis sa caut o unitate care ma primeste, unde sa merg?

8 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Preia informatii de la liceul tau, de la diriginta ori secretariat sa te indrume unde anume trebuie sa mergi exact.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unde te accepta, mai degraba, nu orice firma accepta sa practici la ei, du-te la firme care sunt pe domeniul tau, ce profil esti, pe acel domeniu te duci, ce mai bine dupa spusele Elenei intrebi diriginta, secretariatul pentru ca ei trebuia sa aiba contracte incheiate cu diverse firme, pe voi nici macar nu ar trebui sa va puna sa cautati firmele, ci doar sa va duceti sa practicati.

| ἶῆfἶῆἶƮყ explică (pentru anonim_4396):

Din pacate profa de practica a zis sa caut. o unitate uh. si calificarea e tehnician in administrat ie, pe contract. big grin, deci?

| christall a răspuns:

Ce profil esti?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ἶῆfἶῆἶƮყ):

Spune-i profei tale ca este praf, as putea da un telefon la cineva din localitatea ta sa ii explic situatia dar nu te cunosc, n-am nici o treaba cu tine.
In primul rand, orice liceu/facultate are contracte semnate deja pentru voi, la voi este invers, ori ii este foarte lene si nu isi bate capul.
Mi se pare a fi bataie de joc, la noi in liceu, deja ne trimiteau fix la firmele contractate de ei si era altceva, nu puteai lipsi pentru ca oricum era foarte interesant ce se intampla zi de zi, pacat ca s-a ajuns sa cersesti pe la firme pentru practica.

| ἶῆfἶῆἶƮყ explică (pentru anonim_4396):

As vrea sa- i zic tongue poate e din cauza ca e seral? nu e liceu zi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ἶῆfἶῆἶƮყ):

Da, asta e un motiv 100% dupa mine, lipsa interesului fata de voi, imi pare rau pentru cei ca tine, cauta si vezi pe unde gasesti de practica, totusi din ce localitate esti?

| BroascaCuElice a răspuns:

Incearca la:
Inspectoratul Școlar Județean
Agenția Județeană pentru Prestații Sociale
Inspectoratul Teritorial de Muncă
Primării ale orașelor și comunelor
Unități ale administrației fiscale