Regula este ca orice semn distinctiv ( cicatrici, semne din nastere, tauaje ) sa fie acoperit in intregime de uniforma, atat cea de vara cat si cea de iarna.
Atâta timp cât semnul tău este pe picior, nu ar trebui să ai probleme, deoarece la ambele tipuri de uniformă panatalonul este lung.
Baftă!
te-a pus dracu sa iti dai jos bluza de pe tine. imagineazati ce se intampla daca pui poza doar in boxeri sau ce porti tu
Nu nu mi-au ajuns "complimentele" de data trecuta, nu imi trebuiesc altele. lasa ca mai am putin si ma car asa ca poti sa le iei pe toate, nebunule . bagi direct nud ce sa mai tii boxeri pe tine
Pai si eu ma car curand o sa pun o poza nud inainte sa ma car de aici))))
Eu cel putin ma car la mare cu "pisi" pentru ceva timp fara laptop sau telefon dar tu? sa nu imi zici ca ti-a dat daisuki papuci
Bai, gata, deci eu nu mai vorbesc cu tine ca mi-e frica. Cine stie cu ce bande de criminali lucrezi? Si mai vrei sa te faci si politist. Te vad eu maine-poimaine la stiri acuzat de hartuire sexuala.
Deja de cativa ani incepe sa devina obositor, sa tot corectez lumea ca is fata.
am nevoie de un nou upgrade la Skynet, niste stamina T-X, dar hai sa bag niste T-XXX pentru Sucky.