Pai ar fi bine sa te incadrezi in nr de randuri cerut, daca depasesti cu 2-3 randuri nu te depuncteaza.
In mod normal, e bine sa te incadrezi in limitele impuse de cerinta, insa daca depasesti numarul randurilor din enunt, nu e o asa mare problema. Aceasta apare doar daca scrii mai putin decat se cere. Bafta la teza!
Daca depasesti numarul de randuri cerut cu mai mult de 2-3 maxim te va depuncta! Insa daca ai scrisul mic poti face mai putine, dar daca il ai imens trebuie sa scrii mai mult! P.S.: am patit-o pe pielea mea!
Nu.dar nici punctat in plus. daca iti cer un minim de randuri poti sa il depasesti
Nu mai vb daca nu stii. daca treci cu mult peste nr de randuri cerute te depuncteaza,. daca nu trebuia sa te incadrezi intr-un nr de randuri iti spunea la cerinta de exemplu minim 20 de randuri. dar de obicei la teze iti spune.ex: 20-25 de randuri.
Banuiam si eu ca isi da seama ca doar nu ma refeream sa scrie 2 pag peste dar la 2-3 randuri nu te depuncteaza
Pai asta am zis si eu mai sus... cand am dat si eu teza am scris cu 5 randuri mai mult si m-a depunctat. altii au scris cu 3 si nu au fost depunctati.
Ba da te depuncteaza mai ale daca aveti un sau o prof/profa rau/rea cum avem noi! eu la teza de anul trecut am facut cu o jumate de rand mai mult si nu mi sa mai pus in calcul compunerea toataaaa! un sfat:incadreazate in ct trebuie! pwpwpwpwpwpwpwp funda te rog
Curiosul999 întreabă: