| AndreiP98 a întrebat:

La teza la romana esti depunctat daca depasesti numarul de randuri cerut?

Răspuns Câştigător
| ρυƒυℓєтє a răspuns:

Pai ar fi bine sa te incadrezi in nr de randuri cerut, daca depasesti cu 2-3 randuri nu te depuncteaza.

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu.dar nici punctat in plus. daca iti cer un minim de randuri poti sa il depasesti

| ramis13 a răspuns:

Nu

| Chris a răspuns:

In mod normal, e bine sa te incadrezi in limitele impuse de cerinta, insa daca depasesti numarul randurilor din enunt, nu e o asa mare problema. Aceasta apare doar daca scrii mai putin decat se cere. Bafta la teza!

| cornelusababy a răspuns:

Daca depasesti numarul de randuri cerut cu mai mult de 2-3 maxim te va depuncta! Insa daca ai scrisul mic poti face mai putine, dar daca il ai imens trebuie sa scrii mai mult! P.S.: am patit-o pe pielea mea!

| ρυƒυℓєтє a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu mai vb daca nu stii. daca treci cu mult peste nr de randuri cerute te depuncteaza,. daca nu trebuia sa te incadrezi intr-un nr de randuri iti spunea la cerinta de exemplu minim 20 de randuri. dar de obicei la teze iti spune.ex: 20-25 de randuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru ρυƒυℓєтє):

Banuiam si eu ca isi da seama ca doar nu ma refeream sa scrie 2 pag pestestraight face dar la 2-3 randuri nu te depuncteaza

| ρυƒυℓєтє a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai asta am zis si eu mai sus... cand am dat si eu teza am scris cu 5 randuri mai mult si m-a depunctat. altii au scris cu 3 si nu au fost depunctati.

| anutza a răspuns:

Da

| mnopqr a răspuns:

Depinde de profesor... De ex unul nu depuncteaza depasirea, iar altul da!

| HeeYeon a răspuns:

Nu te depuncteaza, dar nu se ia in considerare ce ai scris.

| zambettrist a răspuns:

Ba da te depuncteaza mai ale daca aveti un sau o prof/profa rau/rea cum avem noi! eu la teza de anul trecut am facut cu o jumate de rand mai mult si nu mi sa mai pus in calcul compunerea toataaaa! un sfat:incadreazate in ct trebuie! pwpwpwpwpwpwpwp funda te rog