Daca ai o profesoara intelegatoare iti trece zece daca ai o zgripturoaica ca diriga mea nu iti trece 10.
Am intrebat asta, pentru ca la nooi in clasa la unii cu 9, 40 le trece 10 si la altii nu(ca mine)!
Atunci profa ta e o idioata, e adevărat, unii elevi (sau mai mulți) datorită activității din clasă merită uneori să fie iertați de note, dar în privința rotunjirii e nevoie de egalitate.
Pai cand mai iei nota asta si nu`ti trece 10 si l alti da.pai spune-i in fata spune-i si mamei tale ca se rezolva
Deci sa iti fie clar. ai loat 9.40, cred ca la romana, ca vad ca la mate nu sti sa faci rotunjiri (care se invata in clasa a 3-a ) x(. daca iei 9.40 se trece 9 daca iei 9.60 se trece 10, daca iei 9.50 depinde de profesor, daca e intelegator sau nu, saud aca te place sau nu .
Deci pe scurt, daca iei peste 50 de sutimi la o nota iti trece garantat nota rotunjita in sus (ex: daca iei 9.51 trece 10)
Daca iei mai putin de 50 de sutini iei garantat nota rotunjita in jos (ex 9.49 iti trece 9. )
Daca iei 50 de sutimi in cap e la latitudinea profului deci da-te bine pe langa ei
bafta
Daca ai o profa exigenta nu incerca sao convingi sa iti treaca 10(propria experienta adica mi-a pus 7 in loc de 8, 45)daca e intelegatoare si te intelegi bine cu ea incearca nu ai nimic de pierdut
anonim_4396 întreabă:
Adi1987 întreabă: