| Mariaaa234 a întrebat:

La teze, daca iei nota 9, 40 iti trece 10 in catalog?

Răspuns Câştigător
| mihnea123abc a răspuns:

Daca ai o profesoara intelegatoare iti trece zece daca ai o zgripturoaica ca diriga mea nu iti trece 10.big grin

7 răspunsuri:
| hecamefrommetalland a răspuns:

NU,doar de la 9, 50 sau mai mult.

| Mariaaa234 explică (pentru mihnea123abc):

Si eu am o zgriptoroaica de profa!

| Mariaaa234 explică (pentru hecamefrommetalland):

Am intrebat asta, pentru ca la nooi in clasa la unii cu 9, 40 le trece 10 si la altii nu(ca mine)!

| hecamefrommetalland a răspuns (pentru Mariaaa234):

Atunci profa ta e o idioata, e adevărat, unii elevi (sau mai mulți) datorită activității din clasă merită uneori să fie iertați de note, dar în privința rotunjirii e nevoie de egalitate.

| mihnea123abc a răspuns (pentru Mariaaa234):

Pai cand mai iei nota asta si nu`ti trece 10 si l alti da.pai spune-i in fata spune-i si mamei tale ca se rezolva

| DavidTTwowTT a răspuns:

Deci sa iti fie clar. ai loat 9.40, cred ca la romana, ca vad ca la mate nu sti sa faci rotunjiri (care se invata in clasa a 3-a ) x(. daca iei 9.40 se trece 9 daca iei 9.60 se trece 10, daca iei 9.50 depinde de profesor, daca e intelegator sau nu, saud aca te place sau nu laughing.
Deci pe scurt, daca iei peste 50 de sutimi la o nota iti trece garantat nota rotunjita in sus (ex: daca iei 9.51 trece 10)
Daca iei mai putin de 50 de sutini iei garantat nota rotunjita in jos (ex 9.49 iti trece 9. )
Daca iei 50 de sutimi in cap laughing e la latitudinea profului tongue deci da-te bine pe langa ei laughing

bafta

| IacobDemy2000 a răspuns:

Daca ai o profa exigenta nu incerca sao convingi sa iti treaca 10(propria experienta adica mi-a pus 7 in loc de 8, 45)daca e intelegatoare si te intelegi bine cu ea incearca nu ai nimic de pierdutbig grin