Bună, eu ştiu că pisicile de ciocolată sunt inteligente, deci te vei descurca. Acum 2 ani, când eram în clasa a IV - a, la fel cum eşti tu acum, am participat la concursul Micul Matematician şi... am luat Premiul I! Nu au fost grele subiectele, sigur te vei descurca. Recapitulează ce crezi că vă va da la concurs şi... mult succes! Toate concursurile la care am participat mi-au dat experienţă, acum sunt în clasa a VI - a şi am media 9 la matematică. O seară bună!
Micul matematician este un concurs mai greu decat Cangurul, dar daca parcurgi toata culegerea pe care ai primit-o la inscriere sigur vei sti.
Daca depui efort, te pregatesti intens inainte de concurs si te concentrezi, sunt sigura ca nu-ti va fi nici pe departe greu, ci din contra, acumulezi experienta si iti verifici capacitatile!
Eu iti doresc mult succes si am incredere in tine, din moment ce te-ai inscris, ai dovedit ca esti curajoasa, ceea ce inseamna deja foarte mult! Primul pas l-ai facut!
Pupici
Eu zic ca nu e greu daca esti buna la matematica, eu cand m-am dus prima data la, cangurul' tot asa am crezut ca e greu(bine eram cam paralel cu matematica) si totusi trecusem de faza pe scoala. Daca sti eu zic sa te duci si chiar daca nu esti sigura pe tine du-te macar sa vezi ce cunostinte ai ca nu o sa te certe nimeni daca nu treci mai departe.Bafta
Eu cred ca nu vor fi grele exercitiile care se vor da.nici in anii trecuti nu au fost grele.eu sunt un copil de clasa a-3-a si ma pricep la matematica si am putut sa rezolv cam toate exercitiile in afara de cele cu fractii si chiar daca nu ma pricepeam la mate tot puteam sa le rezolv. daca nu vrei sa asculti un copil de clasa a-3-a pentru ca zici ca sunt inferioara atunci, treaba ta, dar dupa aceea nu o sa mai ai nici-o informatie. oricum, cu placere.