anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mă gândesc să comand să-mi fie făcută o teză de master, din varietatea de site-uri, care ar fi cel mai bun în acest scop?

11 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Niciunul. Daca ai supravietuit licentei, iti poti folosi creierul si pentru lucrarea de master.Sau esti cumva la o facultate cu masterul integrat? Ramane valabil. Succes.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Decât să faci un plagiat mai bine nu te mai chinui. Și așa diploma de master nu te ajuta cine știe ce.

| sierra1 a răspuns:

Doame ajută să te prindă cu frauda!

| Frank51 a răspuns:

Oricare, toate sunt bune comparativ cu persoane fizice.

| Hyperion7 a răspuns:

Astfel de site-uri sunt ilegale și mai mult de atât, lucrează și foarte prost, vezi acest material
https://youtu.be/LT7GF7injU8?t=10m45s
Sincer,mai bine pierzi pe barba ta, decât pe barba altuiawinking
Bafta!

| Sophieka a răspuns:

Daca nu esti competent pentru treaba asta sau pentru profesia la care ai mers...Pentru ce? Lasa-l pe altul bun in locul tau, ne-am saturat de atatea coji!

| johnnny123 a răspuns:

În ce domeniu faci masterul, "Studii Plagiate"?

| dullcat a răspuns (pentru Hyperion7):

Fain videoclipul.Chiar ieri mi-a trimis cineva Documentarul foamei influencerilor facut de el.Am ramas dezamagita ca de fapt era doar un clip de 3-4 minute in care n-a zis mai nimic, titlul sugerand altceva, dar tot a fost ceva.

| Hyperion7 a răspuns (pentru dullcat):

Eh,e vorba de experiența cuiva care a fost țepuit(asta in caz că nu te-ai uitat la tot) și i l-am trimis și lui sa vadă cum merg de fapt lucrurile în astfel de "firme".

| dullcat a răspuns (pentru Hyperion7):

M-am uitat la tot asta cu plagiatul. Ar trebui distribuit de profii de facultate. laughing
Ziceam de documentarul AI ca ma asteptam la mai mult.

| Hyperion7 a răspuns (pentru dullcat):

Aaa,eh,ultimele clipuri nici pe mine nu mă mai entuziasmează.
Cele de dinaintea erau mai faine, părerea mea.