Nu cred ca ai formulat bine.
Poti foarte simplu sa spui ca te-ai apucat de invatat novegiana de 6 luni si ca in aceste 6 luni, ai invatat 2 cuvinte norvegiene. Sincer, cine te-ar auzi ar crede ca esti un mare leneș.
Corect asa e, dar nu asta era intrebarea, ce inseamna intrebarea de fapt?
Destul de "tricky" intrebarea daca te gandesti asa.
Hmmm... :/
"Am inceput sa invat din 2017 dar am avut si pauze asadar nu stiu mai mult de doua cuvinte"?
Cand spui ca faci sport de 1 an de zile, aia inseamna ca in fiecare zi sau cel putin 3-4 zile faci acel sport, nu ca te duci tu odata de 9 ori intrunan si gata ai facut sport.Cand faci sport din an in paste nici nu folosesti expresia sau sa spui ca fac sport de 1 an de zile. Spui ca faci sport doara daca intr-adevar faci. Spui ca ai invatat o limba straina daca zilnic ai fost la clase de limba straina, sau cel putin 5 zile pe saptamana sau tu acasa inveti singur zilnic. Daca inveti un cuvant la anul nou si altul la paste cum sa spui ca inveti ceva? nu spui nimic, ala nu-i invatat, deci nu folosesti astfel de expresii sau taci nu te lauzi ca spui povesti
Ori daca faci cum spui tu, atunci poti folosi expresia fac sport asa odata pe luna, sau invat o limba straina cand am timp simplu.Sa vii sa spui fac sport de 1 an e poate asa mai usor mai comod de spus dar e minciuna
Nu spui nimic, spui ca nu stii engleza, dar ca asa din cand in cand mai retii cate un cuvint, mai citeste sau incerci sa citesti in engleza, nimic serios.Eu asa as spune.Sa inveti presupune un studiu zilnic sau aproape zilnic. Apoi invatarea mai presupune si sa stii, ca daca spui ma apucai sa invat acum 10 ani si tu tot 2-3 cuvinte stii deja numai invatat nu e ala