| darknet a întrebat:

Mai conteaza mediile pe 9-12 pentru admiterea la facultate?

Răspuns Câştigător
| alecs871 a răspuns:

Conteaza unde te duci. Spre exemplu, la litere conteaza mediile la romana din clasele 9-12. Incearca sa le ai cat mai acceptabile pentru tine.

6 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Conteaza.Fiul meu a intrat la Stiinte ale comunicarii, s-a calculat media IX-XII(50 % si media la bac 50 %).

daniela
| daniela a răspuns:

Depinde de facultatea si specialitatea la care dai

| Vizitiul a răspuns:

Depinde de facultate, dar in general pentru admitere : (40% bacul si 60% madia celor 4 ani de liceu).

| Kassandra1408 a răspuns:

Pentru mine nu conteaza fiindca am un dosar substantial. Iti recomand sa participi la cat mai multe conferinte, concursuri si olipmiade, Daca iti permiti fa cursuri de informatica sau o alta limba straina. Am intrat in Anglia fara sa conteze media la BAC. Media din liceu este peste 9, 50 dar pe ei i-a interesat realizarile si implicarea mea in diferite proiecte.Acum depinde la ce dai, daca e pe baza de dosar, conteaza, la admitere mai putin, Trebuie sa te gandesti bine ce vrei sa faci pe viitor.

| yuli10 a răspuns:

Depinde de facultatea la care vrei sa te inscrii. unele facultati au anumite criterii la inscriere printre care se insumeaza si parte a procentului de intrare media liceului, sau doar a unor materii din liceu. cauta pe siteurile facultatilor modul de admitere.

| andram a răspuns:

Am obtinut ceva diplome si stiu ca au si ele importanta pentru facultate, dar cum arata un astfel de dosar?