La cum ai formulat intrebarea ta, eu sunt curios daca tu poti trece clasa la orice materie? Pune burta pe carte si invata, nu te costa nimic!
Vorbesti cu dirigintele / diriginta ta, se va organiza probabil o sedinta cu parintii. Din cate stiu eu daca absolut toti cei din clasa sunt de acord, se poate face o cerere pentru director / directoare si se poate schimba profesoara.
Deci mai intai vorbesti cu dirigintele / diriginta ta si dupa cu parintii tai, impreuna va puteti duce la director / directoare si se va putea rezolva problema.
Salut.Partea cu cei 30 de sutimi nu e normala in opinia mea, dar partea cu cei 14 corigenți da,pentru că, profesorul poate face ce vrea.E târziu, acum, la sfârșit de an, să schimbați profesorul. Apucati-va de învățat sau de meditații.Eu vă înțeleg și pe voi elevii, dar dacă vreți să treceți ascultați de ea și lucrați multe exerciții.Succes!
Ciudata intrebarea ta. Ai auzit stirile (inca nedovedite) despre Braila si ti-a venit ideea sa faci aceasta afirmatie. Daca tu ai fi invatat, nu te lasa corigent.
Am lucrat si am invatat in tot anul am doar o absenta + ca am scris la toate orele am 2 caiete pline si inca unu scris da degeaba :/
Nu vreau bacu vreau doar sa trec sa termin odata bacu mai am timp sa il iau si dupa
Normal toți elevii au dreptul să dea bacalaureatul, că strică reputația profesoarei asta e altceva. As putea spune că este vina atât profesorului cât și a elevilor care nu sunt pregatiți suficient pentru acest examen care nu este luat în serios deloc. Dar totuși sunteți la mate-info ce vă așteptați? sa fie numai lapte și miere? Este un profil greu, nu oricine îl termină. Acolo cel puțin matematica se învață la un nivel extrem de înalt.