Conform HG 370/2012, prin care s-a declarat 30 aprilie zi libera, s-a prevazut recuperarea acesteia in 5 mai, asa ca trebuie sa fie ore si la scoala. Numai bine!
Ciudat,2 profesori diferiti mi-au spus ca nu se mai recupereaza maine(5 mai) nu stiu exact motivele, si mi-au zis ca se va recupera tot intr-o sambata pe parcursul semestrului al II-lea.
N-am de unde sti ce a stabilit fiecare scoala, eu am spus ce era prevazut in hotararea Guvernului, citez:
"ART.1.(1) Pentru salariaţii din sectorul public, ziua de 30 aprilie 2012 se stabileşte ca zi liberã.
(2) Ziua stabilitã ca zi liberã potrivit alin. (1) se va recupera în ziua de 5 mai 2012.
(3) Prestarea muncii potrivit alin. (2) nu conferã acordarea de timp liber corespunzãtor."
La mine in oras nu.dar am vazut pe TPU ca unii se duc maine la scoala...
Oricum, daca diriginta nu va comunicat nimic nu te duce
La stiri a spus ca nu se mai recupereaza dar depinde de fiecare scoala. Daca la scoala nu ti-a mai spus nimic inseamna ca nu, eu nu fac ore.
Mda e un program la noi in soala si am mers la padure sa plantam copaci.Deci nu mai mergem! Acum nu stiu ce faceti voi! bafta!
Depinde si de scoala... cred
fratemiu mi-a zis ca la scoala. lui se recupereaza in alte zile, cate o ora in + pe zi
AndreutzaElenutza întreabă: