Mda e un program la noi in soala si am mers la padure sa plantam copaci.Deci nu mai mergem! Acum nu stiu ce faceti voi! bafta!
Conform HG 370/2012, prin care s-a declarat 30 aprilie zi libera, s-a prevazut recuperarea acesteia in 5 mai, asa ca trebuie sa fie ore si la scoala. Numai bine!
Ciudat,2 profesori diferiti mi-au spus ca nu se mai recupereaza maine(5 mai) nu stiu exact motivele, si mi-au zis ca se va recupera tot intr-o sambata pe parcursul semestrului al II-lea.
Depinde si de scoala... cred
fratemiu mi-a zis ca la scoala. lui se recupereaza in alte zile, cate o ora in + pe zi
La mine in oras nu.dar am vazut pe TPU ca unii se duc maine la scoala...
Oricum, daca diriginta nu va comunicat nimic nu te duce
La stiri a spus ca nu se mai recupereaza dar depinde de fiecare scoala. Daca la scoala nu ti-a mai spus nimic inseamna ca nu, eu nu fac ore.
N-am de unde sti ce a stabilit fiecare scoala, eu am spus ce era prevazut in hotararea Guvernului, citez:
"ART.1.(1) Pentru salariaţii din sectorul public, ziua de 30 aprilie 2012 se stabileşte ca zi liberã.
(2) Ziua stabilitã ca zi liberã potrivit alin. (1) se va recupera în ziua de 5 mai 2012.
(3) Prestarea muncii potrivit alin. (2) nu conferã acordarea de timp liber corespunzãtor."
AndreutzaElenutza întreabă: