Daca ati stabilit intr-o discutie sa fie in prima ora dupa vacanta (chiar daca la sugestia profesoarei, dar cu acordul clasei), ar fi dovada de neseriozitate sa incercati sa o amanati. mai ales ca sunteti dupa vacanta, deci ati avut suficient timp sa fiti foarte bine pregatiti, mai mult decat daca era scoala.
Buna.Pai odata ce a-ti hotarat asa.Nu prea mai aveti ce face.Nu e frumos sa-i spuneti profesoarei sa va amane iar lucrarea pentru data viitoare. Tu cum crezi ca e mai bine? Eu te-as sfatui sa-ti repeti totusi lectiile.Succes la test! Si spor la invatat! Pa-pa:*.
Ma indoiesc ca va fi de acord si deja v-a oferit 2 posibilitati, sa ceri o a 3-ia amanare ar insemna sa nu ai bun simt.
Fa cum crezi tu ca e mai bine, Sefa.
Cam greu sa dai test in prima zi de scoala
Depinde daca profesoara este buna [ la suflet] o sa ma amane
o data noi am facut o petitie cu semnaturi cei care nu vor sa dea test si sigur o sa va inteleaga
Dar totusi pentru orice situatie invata`ti lectiile! Succes!
Nu prea merge cu amanatul. Daca s-a stabilit maine asa ramane. Voi ati avut atata timp la dispozitie sa invatati asa ca din punctul meu de vedere nu este o mare problema si pana la urma scapati si voi mai repede de test.