| ralucaralu a întrebat:

Maine dam test la istorie(in prima zi de scoala). Sunt sefa clasei si sunt sigura ca colegii imi vor spune sa vorbesc cu profesoara sa ne amane lucrarea, dar nu stiu ce sa fac deoarece am avut posibilitatea de a alege sa dam inainte de vacanta(desi nu cred ca aveam cand) sau dupa, in prima ora. A spus ca nu are timp sa le corecteze si de aceea sa le dam in prima zi. Ce sa fac? Sa vorbesc cu profesoara?

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Daca ati stabilit intr-o discutie sa fie in prima ora dupa vacanta (chiar daca la sugestia profesoarei, dar cu acordul clasei), ar fi dovada de neseriozitate sa incercati sa o amanati. mai ales ca sunteti dupa vacanta, deci ati avut suficient timp sa fiti foarte bine pregatiti, mai mult decat daca era scoala.

| Alexandraaaaa2696 a răspuns:

Buna.Pai odata ce a-ti hotarat asa.Nu prea mai aveti ce face.Nu e frumos sa-i spuneti profesoarei sa va amane iar lucrarea pentru data viitoare. Tu cum crezi ca e mai bine?thinking Eu te-as sfatui sa-ti repeti totusi lectiile.Succes la test! Si spor la invatat! Pa-pa:*.

| haiZI a răspuns:

Ma indoiesc ca va fi de acord si deja v-a oferit 2 posibilitati, sa ceri o a 3-ia amanare ar insemna sa nu ai bun simt.
Fa cum crezi tu ca e mai bine, Sefa.

| AlinnutSsa a răspuns:

Cam greu sa dai test in prima zi de scoala sad

Depinde daca profesoara este buna [ la suflet] o sa ma amane

o data noi am facut o petitie cu semnaturi cei care nu vor sa dea test si sigur o sa va inteleagawinking

Dar totusi pentru orice situatie invata`ti lectiile! Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa vorbesti cu profa...adica macar sa incercei.Sunt sigura ca se vor supara colegii daca dati test dar se vor supara si mai tare pe tine daca nu vei vorbi cu profesoara.

Pa, pa.Succes!happy

| DeeaOcHiSoRyCaPrUi a răspuns:

Nu prea merge cu amanatul. Daca s-a stabilit maine asa ramane. Voi ati avut atata timp la dispozitie sa invatati asa ca din punctul meu de vedere nu este o mare problema si pana la urma scapati si voi mai repede de test.