Ianinte sa citesc asta plangeam k viata mea e un mare ***.am citit acum plang in hohote... dc? pentru ca unii sunt batuti in cap...(ma refer la cei care au condus sub influenta alcoolica)
Ce tampenie, nici nu ma obosesc sa citesc tot, am citit 2 randuri si deja m-am comvins, pacat ca ti ai irosit timpulpentru a scrie o asa mare prostie.
Saraca fata... Nici nu-mi pot imagina cum e sa nu-i ai pe cei dragi aproape atunci cand mori...
Nu se mai poate sa traiesti cu oamenii beti. Ei fac tot posibilul sa se dea mari... in timp ce altii mor din cauza mandriei lor de nenorociti...
Trist,acesta e un mesaj pentru toti "smecherii", se vede, in loc sa faca asta mai publica arata in ziare tatele lu' zavoranca...doar in cuvant poate descrie asta ...Romania
Mega trist dar cand omul beat se trezeste si realizeaza ce a facut o sa aiba numai cosmaruri cu asta si cred ca nu sa uite asta.saraca
E prea trist oameni buni...cum mor oamenii nevinovati din pricina altor tampitiprea trist ca sa nu plangi
E atat de trist si totusi atat de adevarat
cred ca ramai marcat pe viata si ca jurnalist
FARA CUVINTE!
Dumnezeu sa o odihneasca!
Cand ma gandesc ca unii prosti vor sa-si dea capat zilelor, ca vor sa moara altii ar da orice sa mai traiasca iar noi care avem atat de multe nu putem aprecia ce avem si distrugem.
Asta-i omul asa-i omul poate cea mai evoluata si mai puternica fiinta dar si cea mai rea si cea mai netrebnica.
Si din cauza netrebnicilor mor cei nevinvati.
Ooh... imi pare rau! asa se intampla cu copiii care nu asculta... e tare emotionant sorry :crying:
Curiosul999 întreabă: