Ianinte sa citesc asta plangeam k viata mea e un mare ***.am citit acum plang in hohote... dc? pentru ca unii sunt batuti in cap...(ma refer la cei care au condus sub influenta alcoolica)
Aici au o vina si parinti, pentru ca le dau copiilor masinii, desi stiu la ce riscuri se expunc, mor oameni nevinovati, din cauza unor derbedeipacat.
Stiam de asta, dar voi stiati de clipul asta:
http://www.youtube.com/watch?v=XDKB104w0f4
Atentie! Este un pic cam DUR dar asta-i viata si trebuie sa fim pregatiti sa evitam ce se poate evita. :(
Daca alcoolul ar distruge doar prin accidente ar fi superb. sa nu uitam cati se omoara de la cateva pahare. sau cate familii sunt despartite din cauza alcoolului si cati copii sufera
Este ...mai mult decat emotionant si fff trist.
Nu pot sa cred ca se intampla asemenea nenorociri, pentru ca unii ticalosi nu inteleg sa nu bea inainte sa se urce la volan.
Biata fata plateste consecintele pentru greseala altei persoane.
E tare nedrept.
Da.m-a luat plansul cand am citit aceasta! Cand ma candesc ca in fiecare secunda moare un om.incerc sa intleg viata. Cand am citit prima oara credeam ca nu este adevarat. Dar cand am citit "mama, as vrea sa fii aici." mi s-a facut. mila, tristete.
E foarte adevarat si stiu cum e sa iti pierzi persoana Iubita din cauza unui handicapat care urca la volan beat.(((
Woaw mi-au dat lacrimile pe bune uneori cand aud cazuri de genul acesta plang mereu aud la stiri si de la alte persoane cum oameni nevinovati mor si chiar ma simt prost pentru chestia asta chiar daca nu ii cunosc pe acei oameni cand am citit povestea asta am inceput sa plang
Eu zic ca este adevarat... sau daca nu este ceva de genul asta se intampla de obicei. Dar... jos palaria pentru fata asta ca a murit nevinovata din cauza unei alte persoane. Jos palaria ca totusi si ea putea sa fi baut si sa distruga si ea alte vieti sar nu a facut-o!
Mesajul mi s-a parut adevarat pana am vazut spam-ul de la sfarsit. Dar da, chiar daca la-i primit pe mess tot o lectie de viata este.
Foarte buna initiativa.
Chiar daca povestirea de fata ar fi fictiune, exista mii de cazuri mai mult sau mai putin asemanatoare si care sunt REALE.
Alcoolul la volan e o mare problema.
"Mi-ar fi placut sa pot sa te imbratisez, mama, in timp ce sunt intinsa aici pe asfalt, murind."
chiar am plans cand am citit asta ma gandesc la mine si la mama mea cum ar fi daca asi pati ceva...
Stiu, lolitta.Nu m-am gandit la asta. Chiar plang acum, ma gandesc cum va fi ziua de maine!
Vai cata dreptate ai...uni chiar nu stiu ce e responsabilitatea m-am socat cand am citit deci:STOP ALCOLUL LA VOLAN!
Vai, e atat de trist. Saraca fata si-a ascultat parintii si uite ce i s-a intamplat. Nu pot sa cred ce poate face un copil beat de 18 ani.
Saraca fata... Nici nu-mi pot imagina cum e sa nu-i ai pe cei dragi aproape atunci cand mori...
Curiosul999 întreabă: