anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Merita sa intru in liceul Dinu Lipatti Bucuresti la sectia "Arta Actorului"? Am auzit pareri pro si contra si nu stiu ce sa mai cred.Am experienta in actorie si imi place foarte mult dar am auzit ca, facand acest liceu ajungi sa iti pierzi spontaneitatea.Ce credeti?(astept pareri mai ales de la elevi ai liceului)

5 răspunsuri:
| m0s a răspuns:

Nu prea cred daca esti bun in actorie si ta spus cineva care stie nu te lasa de asta poti avea un viitor bun

| Costeschi_Maria_1990 a răspuns:

Eu stiu ca in general copii din Lipatti de la Actorie sunt foarte marginalizati, sunt un fel de paria.Dar asta depinde de tine daca pui la suflet sau nu.
Am cunoscut niste persoane din Lipatti si aproape toti(de la canto/teatru etc) regretau alegerea pentru ca nu toti profesorii isi dau interesul si trebuie sa"platesti" anumite favoruri(Jean Monett type:d).
Dar daca ai noroc poti sa supravietuiesti si sa iubesti si mai mult ceea ce faci decat acum!
Si eu m.am gandit sa intru acolo, dar nu eram sigura daca merita.
P.S.Esti a 8-a?:d

| Ssssst a răspuns (pentru Costeschi_Maria_1990):

Da,sunt a 8-a.Stiu ca Lipatti este un liceu de oameni "importanti" adica nu stiu cum sa zic."taticu" trebuie sa fie ceva ca sa iti mearga bine dar cred ca ma pot obisnui ...Nu stiu ce sa fac.:-s

| Costeschi_Maria_1990 a răspuns (pentru Ssssst):

Pai ori e taticu om imporatant ori daca esti fata trebuie sa te lasi piapita...dar dac estii baiat.ehh.poate ai noroclaughing)

| Costeschi_Maria_1990 a răspuns (pentru Ssssst):

Pipaita*