De fapt,'tocilar',inseamna ca inveti foarte mult,dar mult, si nu sti nimic. Daca colegii tai iti zic asta, zile ca nu inseamna sa inveti si sa ai note bune.Si ai dreptate,un copil care invata nu este 'tocilar'.De exemplu,eu am note foarte bune,dar asta nu ma opreste sa nu merg la mall,sa imi iau lucruri scumpe, sa nu imi fac suvite, sa ma dau cu oja etc.
Ai dreptate Si eu cred la fel De fapt si eu sunt asa
Tocilar e un om care invata in fiecare zii, singur, si nu are nichi un prieten.
Si mie mi se spunea tocilar...Dar le e doar ciuda la acei copii facuti pe episode...Ce sa le faci?
Pai depinde de caracterul lui eu am 4 colegi in clasa care sunt cei mai detepti de pe judet si 2 sunt tocilari cauza : parintii nu le da voie sa iasa pana la magazin fiindca trebuie sa invete si ceilanti 2 stiu de distractie de un timp liber
De pomana esti tocilar in liceu ca la urma abia gasesti un loc de munca((((((((
Da, si eu sunt la fel cu toate ca daca stau ore la birou si invat, ceilalti tot trebuie sa zica: bai tocilaro, mai iesi si tu din casa
eeeeeeee, lasa ca se invarte roata eu in timp ce o sa am o meserie foarte buna, ei o sa isi rupe spatele la muncit
asa ca, nu-i bag in seama, pentru ca nu ei conteaza pentruviitorul meu, ci doar cartea!
Da, @alinae ai dreptate. De aceea ti-am dat si funda! Si apropo, pentru. toti, am pus intrebarea pentru.ca. o prietena zice ca, cei care au note bune sunt tocilari
Tocilar este copil ce sta toata ziua cu un caiet in mana, stie a doua zi la scoala ce a invatat si imediat dupa uita tot.Un copil ce invata mecanic, fara rost.E tipul acela de copil "prost".Am un astfel de tip in clasa.Degeaba invata ca papagalul pentru ca este genul de om care in viata este luat peste picior, care nu se descurca...
Nu rad de el si orcine rade de o astfel de persoana rade probabil pentru ca este sub nivelul lui si incearca sa para inteligent.
Si eu am aceeasi parere...cand m-am mutat la o scoala mai buna, fostii colegi(care au ramas acolo)m-au facut tocilara...desi in Romania cartea nu prea mai valoreaza,in strainatate un loc de munca se bazeaza pe multa, multa carte! asa ca sa nu-ti pese de ce zic cei din jur, tu invata in continuare!