sunt si ei ingrijorati, ai vazut promovabilitatea la bac anul' asta? Nu stiu ce varsta ai dar tu trebuie sa iti dai seama singur ce vrei sa faci in viata, cu asta ar trebui sa te ajute parintii, sa te stimuleze, sa vada ce iti place, la ce te pricepi...dar din pacate majoritatea parintilor habar nu au sa faca lucrul asta, sunt speriati ca sunt vremuri grele si nu stiu decat sa-ti zica "INVATASI? Pune mana si tu si invata! etc.", iar lucrul acesta iti ingreuneaza tie viitorul, singura ta optiune ramane sa descoperi ce vrei sa faci in viata( e foarte greu) si sa te axezi pe lucrul asta( la asta sa inveti). De gura lor nu vei scapa pana nu termini scoala, din pacate trebuie sa "traiesti cu povara asta"
Scz ca am deviat de la subiect.
Zile ca o sa inveti si o sa ajungi candva in viata dar zile sa nu te mai streseze asa ca esti copil si totusi trebuie sa te odihnesti
Ai foarte mare dreptate, desi am terminat facultatea inca imi amintesc aceste cuvinte
Ai foarte mare dreptate, desi am terminat facultatea demult imi amintesc aceste cuvinte
anaadiaconu întreabă: