Ba chiar foarte!
Mai ales faza cind acel copilcrede ca e cel ami destept si inepe sa se laude la toti cu "cadourile " primite.
Sincer, as vrea sa le pun cu mana mea note de 2 in catalog!
Dacă înveți să te uiți doar în "ograda" ta, nu în a altuia, un lucru destul de important din punctul meu de vedere, atunci nu te va mai afecta. Mie mi se par copilării demne totuși de cineva de vârsta ta, deci nu te condamn.
E foarte enervant. Mai ales daca mama colegului tau este profesoara in scoala si il scoate de la ore cand vrea muschii ei.+ are note de 10 si 9 pe cand el trebuia sa ia 5-6 ca nu stia nimic.
Intr-adevar nu il scoate de la ore importante, cum ar fi mate sau romana, dar il scoate foarte mult de la desen, religie, franceza si e enervant. Adica tu stai acolo obligat la ora aia si el pleaca ca ma-sa e profesoara. Nu e prost colegul meu, are note bune pe merit, dar totusi unele nu sunt chiar pe merit...
Suntem în România deja m-am obişnuit. Într-o zi când vei termina îţi vei da seama ce inutilă şcoală se face în ţara asta.Iar despre notele elevilor n-am ce comenta. Dacă un profesor dă note pe ochi frumoşi atunci e clar că nu prea se chinuie
în general da
dar poate fi şi amuzant
gen, copchilu' are numa' 10-n clasă, da' la examene îi praf
Nu, eu mi-as vedea de treaba, cand el va fi pus sa faca ceea ce a invatat (la angajare) eu voi avea avantaj acolo.
Da, e enervant, acestea primind note bune pe nedrept se comporta mai neadecvat la ore, iar profesorii sau ii ignora sau ii atentioneaza usurel in timp ce altora pentru "nimic" poate chiar sa le puna nota. (clar ce fel de nota)
In clasa mea sunt 2 fii de profesor si fica directorului... unul dintre baieti nu face temele si nu vrea sa scrie la lectie si anul trecut a iesit eminent altul pe de o parte parca s-a facut mai bun pe alta parte isi indrazneste mai multe la ore...si parca e apreciat de profesori mai mult de cit ceilalti elevi capabili, iar fica directorului.10 10 10... te inneci cu ei.
anonim_4396 întreabă: