| Loryanna a întrebat:

Nu e enervant cand ai o colega / un coleg copil de profesor si el / ea primeste note pe nedrept?

30 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte, am pe unu in clasa care-i copilu profesoare-i si s-a distrat tot anul si l-a sfarsit oricum cu note bune a iesit.

| Shriti a răspuns:

Ba chiar foarte!
Mai ales faza cind acel copilcrede ca e cel ami destept si inepe sa se laude la toti cu "cadourile " primite.
Sincer, as vrea sa le pun cu mana mea note de 2 in catalog!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba da. La clasă are note de 10 iar în simulare a luat 5.

| T0T a răspuns:

Dacă înveți să te uiți doar în "ograda" ta, nu în a altuia, un lucru destul de important din punctul meu de vedere, atunci nu te va mai afecta. Mie mi se par copilării demne totuși de cineva de vârsta ta, deci nu te condamn.

| Loryanna explică (pentru Shriti):

Adica eu am o colega ( fata lu profa de franceza ) si e asa o rasfatata si o fituasa, mai e si mult mai proasta ca mine si are 10 la toate materile in afara de mate :/

| Loryanna explică (pentru T0T):

Stiu...da nu e corect.

| T0T a răspuns (pentru Loryanna):

Vei afla mai târziu că puține lucruri sunt corecte în viață, te vei obișnui.

| Loryanna explică (pentru T0T):

Mersi de raspunswinking

| doreal a răspuns:

E foarte enervant. Mai ales daca mama colegului tau este profesoara in scoala si il scoate de la ore cand vrea muschii ei.+ are note de 10 si 9 pe cand el trebuia sa ia 5-6 ca nu stia nimic.

| Loryanna explică (pentru doreal):

Da e chestia cu scoasu de la ore ...era sa uit happy

| doreal a răspuns (pentru Loryanna):

Intr-adevar nu il scoate de la ore importante, cum ar fi mate sau romana, dar il scoate foarte mult de la desen, religie, franceza si e enervant. Adica tu stai acolo obligat la ora aia si el pleaca ca ma-sa e profesoara. Nu e prost colegul meu, are note bune pe merit, dar totusi unele nu sunt chiar pe merit...

| Loryanna explică (pentru doreal):

Sa nu mai zic ca si ea si masa sunt niste ofticate si ce mi-a facut cand am fost pa tara, ca fisa merita si etc

| doreal a răspuns (pentru Loryanna):

Naspa rau :/.

| Dariusuu a răspuns:

Suntem în România deja m-am obişnuit. Într-o zi când vei termina îţi vei da seama ce inutilă şcoală se face în ţara asta.Iar despre notele elevilor n-am ce comenta. Dacă un profesor dă note pe ochi frumoşi atunci e clar că nu prea se chinuie

| LoveSleep a răspuns:

Așa-i?

| Loryanna explică (pentru LoveSleep):

Ce?

| LoveSleep a răspuns (pentru Loryanna):

Ce?

| Loryanna explică (pentru LoveSleep):

Las-o balta

| Doub a răspuns:

Ehhh, nu prea îmi pasă.

| LoveSleep a răspuns (pentru Loryanna):

Ce-i aia baltă?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am avut in clasa 2 copii de profesori.
Unul era prea prost si il notau exact ca pe ceilalti, alta plangea si facea scandal.
Indiferent de caz, aveam una de chimie care puteai sa fii si nepotul unui rege, ca tot iti dadea 2 daca nu stiai.

| Năstasă_Iulian_1993 a răspuns:

Cam e enervant

| KillMePlease a răspuns:

în general da
dar poate fi şi amuzant
gen, copchilu' are numa' 10-n clasă, da' la examene îi praf

| ubox7007 a răspuns:

Nu, eu mi-as vedea de treaba, cand el va fi pus sa faca ceea ce a invatat (la angajare) eu voi avea avantaj acolo.

| Loryanna explică (pentru ubox7007):

Avantajul lor se duce peste cativa ani laughing

| L1feDRAIN a răspuns:

Da, e enervant, acestea primind note bune pe nedrept se comporta mai neadecvat la ore, iar profesorii sau ii ignora sau ii atentioneaza usurel in timp ce altora pentru "nimic" poate chiar sa le puna nota. (clar ce fel de nota)

| Loryanna explică (pentru L1feDRAIN):

La un test la mate a luat 5 si i-a pus 7 sau 8

| L1feDRAIN a răspuns (pentru Loryanna):

In clasa mea sunt 2 fii de profesor si fica directorului... unul dintre baieti nu face temele si nu vrea sa scrie la lectie si anul trecut a iesit eminent altul pe de o parte parca s-a facut mai bun pe alta parte isi indrazneste mai multe la ore...si parca e apreciat de profesori mai mult de cit ceilalti elevi capabili, iar fica directorului.10 10 10... te inneci cu ei.

| Loryanna explică (pentru L1feDRAIN):

Nasol...

| L1feDRAIN a răspuns (pentru Loryanna):

Sunt de acord.