Toata lumea, uita-te si la Americani cand vine vorba de SuperBowl si ThanksGiving Dinner, se indoapa ca nebunii sau mai bine zis ca noi, romanii . Peste tot este la fel, ne place mancarica.
Si eu sunt pofticios, dar nu sunt TIMPIT. Daca am o masa cu o gramada de chestii, maninc cate un pic din ce imi face cu ochiul, nu rad cate jumatate de platou ca sa dau la rate. Asta e valabil si daca platesc, si daca nu - si crede-ma ca am fost la ceva petreceri open-bar/buffet sponsorizate de corporatii generoase...
Pentru ca viata lor e atit de goala, incit faptul ca baga in ei ca debilii si ajung la urgente e cea mai interesanta si satisfacatoare chestie pe care o fac tot anul...
Nu, mesele străinilor îs la fel de pline de sărbători și mă îndoiesc că le umplu doar să se uite la ele
Dar poate ca cel putin in UNELE cazuri strainii aia nu baga grasimi in ei in halul in care se intampla la noi. Uite, eu azi nu am nici o salata boeuf, nici o sarma, nici o friptura. La prinz voi face cred o lasagna de-aia deja preparata, de la LIDL, iar acum dimineata... cred ca niste cas de la tara cu ceapa verde, lol. Nu am nimic cu cei care maninca carne, si eu maninc destul de frecvent, dar cemirosuri mai vin de pe la vecini uneori, imi vine sa decartez - nu mirosul de carne, cit mirosul ala de carne grasa dincolo de orice limita...
Gresit, nu toti romanii. Eu am papat putin. Carne mai deloc, ba si salata boeuf am facut-o fara carne, si a iesit mult mai buna. Preparatele au ramas aproape neatinse. O fi chestiune de autocontrol, nu stiu, dar ma simt minunat.
Pace
Pai de paste trebuie sa mancam! sa bem! nu se poate fara! macar atata sa facem! ca sasa am avut un paste anul asta! cum n-am mai avut niciodata! dar dumnezeu a unit oamenii bogati si oamenii saraci! prin acest coronavirus! tocmai sa numai fie atata dusmanie! oamenii sa se inteleaga! sa se respecte! etc! dumnezeu nu are nimic cu aia mai saraci! da cu aia mai bogati are! uraste mai mult bogatia! decat saracia! pe lumea asta!
Stiti care este bogatia adevarata! aia in care ai familie! cealalta bogatie nu conteaza! e doar materiala si atat! sigur nu e bine nici sa fii sarac! da nici bogat din ala cu multe chestii!
Anonimul674 întreabă:
Triana întreabă:
Curiosul999 întreabă: