Am observat ca unii au spus " strict mai mare decat 0", eu sunt de alta parere. Intr-adevar la nivel de clasa 1-5 asta inseamna, dar sunt si numere intregi(-1,-5,etc) care sunt diferite de 0 dar mai mici. Deci, raspunsul corect este diferit de zero, acum depinde in ce clasa esti.
Nenul inseamna orice numar diferit de 0. Depinde de restul contextului. poate fi numar natural nenul, intreg nenul, real nenul...
Numar nenul inseamna sa fie diferit de 0.Si daca e diferit de 0 e logic ca e si mai mare strict decat 0.
Numar nenul inseamna nr diferit de 0 si se noteaza de exemplu la multimea numerelor direct sau invers proportionale sa afli numerele dintr-o multime zice acolo ceva cu : x* adica x diferit de 0! sper ca te-a ajutat raspunsul meu!
0 si numerele sub 0 cum ar fi 0, 5 sau altele sunt nule dar cele de la 1 pana la 100000000000000000000...sunt nenule
Numar diferit de 0 inseamna.Nu conteaza daca e negativ sau pozitiv. Poate sa fie -1,-2,-3,-4,-5,-6... sau 1, 2, 3,4,5,6. Sper ca te-am ajutat!:* Funda?
Sa nu fie zero sau diferit de zero.
Numere nenule: 1, 2, 3, 4, 5,6,7,8,9,10 etc. mai departe, infinit. ))))
Numarul nul este 0.
alexcatalin13 întreabă: