| nonameih0000 a întrebat:

O scrisoare pierduta: Pana la urma cine scrisese acea scrisoare? Catavencu sau Tipatescu?

Răspuns Câştigător
| Bellatores a răspuns:

Tipatescu ii scrisese scrisoarea lui Zoe, o scrisoare de dragoste big grin te mai ajut daca mai vrei, eu am citit-obig grin

6 răspunsuri:
| sabin89 a răspuns:

Tipatescu.

| Ododododo a răspuns:

Tipatescu ii scrie lui Zoe, Zoe pierde scrisoarea ajunge in mainile lui Catavencu si el vrea sa o foloseasca impotriva lui Tipatescu dar o pierde si el

| IonutAxi a răspuns:

Tipatescu, am vazut filmul dar e o porcarie, un rahat.

| corolav a răspuns:

Doar și numai pentru întrebarea asta ar trebui să primești un 10 de la profa ta de română.
Felicitări!

| Bellatores a răspuns (pentru Bellatores):

Daca vrei sa stii si drumul care l-a parcurs scrisoarea:Tipatescu ii scrisese scrisoarea lui Zoe,aceasta o pierde in drum spre casa, o gaseste cetateanul turmentat, acesta se pune la lumina unui felinar sa o citeasca dar il surprinde Catavencu care il ia si citez*dai cu bere da-i cu vin* pana s-a imbatat, Catavencu i-a luat scrisoarea, ramane la el pana in invalmasala din prajma alegerilor cand Catavencu pierde scrisoarea in invalmasala si o gaseste iar cetateanul.cet. ii duce scrisoarea citez *adrisantului*, adica Zoei.big grin..ms pentru funda:*