| Curiosul999 a întrebat:

Oameni buni am pus și eu ca tot omul 2 întrebări pe TPU și amândouă au stârnit râsul lumii în prima întrebare am întrebat ce sisteme de operare se foloseau transmisiunile feroviare și în aviație in primii ani 1920' și înainte când nu exista nici telegraf nici radio iar la a doua întrebare am întrebat de unde îmi pot cumpăra un cimpanzeu (asta pentru că nu cunostem riscurile și mici prețul ) și la fel a stârnit râsul și abia dacă am putut obține 2 răspunsuri cat de cat pertinente sa stiti că sunt FOARTE FOARTE SUPARAT pe voi si nu voi mai întreba nimic daca asa funcționează treburilecrying( crying(

3 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Atunci nu mai pune întrebări idioate.

Bula
| Bula a răspuns:

Ti-am mai scris: inainte de anii 1950 s-a folosit sistem de operare manual (adica comenzi cu folosirea mainilor si al vocii).

| eliancodrut a răspuns:

Referitor la transmisiunile feroviare, daca te documentai pe net, aflai ca inainte de intrare in functiune a telegrafului (1844) si a telefonului (1876) nu s-au folosit nici un mijloc de comunicatie, in afara de scrisori.
Prima linie de cale ferata cu trenuri trase de locomotive cu abur a intrat in functiune in anul 1937 in Anglia.
Cat priveste cumpararea unui cimpanzeu trebuia sa te documentezi ce zice legea: este interzisa comercializarea si detinerea unor astfel de animale in Romania.