Ti-am mai scris: inainte de anii 1950 s-a folosit sistem de operare manual (adica comenzi cu folosirea mainilor si al vocii).
Referitor la transmisiunile feroviare, daca te documentai pe net, aflai ca inainte de intrare in functiune a telegrafului (1844) si a telefonului (1876) nu s-au folosit nici un mijloc de comunicatie, in afara de scrisori.
Prima linie de cale ferata cu trenuri trase de locomotive cu abur a intrat in functiune in anul 1937 in Anglia.
Cat priveste cumpararea unui cimpanzeu trebuia sa te documentezi ce zice legea: este interzisa comercializarea si detinerea unor astfel de animale in Romania.
Din pacate sunt muti Troll aici si din cauza asta o parte din raspunsurile neserioase.
Alta parte e din cauza faptului ca intrebarea respectiva depaseste cunostintele respectivului, motiv pentru care rade de cel care a pus intrebarea cand in realitate habar nu are de raspuns. Nu stiu unde locuiesti tu, in Spania e interzis sa ai un cimpanzeu de mascota; pe de alta parte am vorbit cu mai multi africani in persoana si un cimpanzeu iti distruge casa.
Privind prima.intrebare, habar nu am... m-am nascut mai tarziu?
Curiosul999 întreabă: