In primul rand e un gest prostesc ..si urat.
Daca acel video ajunge pe mainile profesorului..atunci da, chiar risti sa ti se scada nota la purtare.
In locul tau l-as sterge imediat...pana nu ajunge viral.
SI pana la urma de ce ai facut asta? spui ca esti la prima abatere in ultimii 2 ani, daca esti asa de cuminte nu te-a dus capul ca poate o sa suporti si consecinte daca faci un gest ca asta?
Sterge-l sau fa-l privat.
Un coleg din clasa de la mine a facut o poza la profesoara cand il certa si a bagat-o pe facebook si i-a fost scazut nota la purtare cu 3 puncte . Spune-i mamei tale ca ai fost intr-un moment in care vroiai sa pari ''cul'' si da stiu ca se scrie cool ^ ^. Mai spune-i ca stii ca ai gresit bla bla bla. Vezi tu ce faci.
In primul rand incearca sa fii cuminte acasa, sa faci placul mamei de fiecare data. Vorbeste cu o ruda de-a ta care te intelege: mama, tata, bunica bunicul...in orice caz.Incearca sa vorbesti cu o persoana cu care te intelegi bine, si care nu se supara des pe tine. Fa-i placul mamei daca e si explica-i varianta unpic editata.Vezi tu cum faci sa povestesti ca lucrurile sa se intoarca inspre binele tau, insa nu te abati mult de la povestea adevarata. Funda?
Ce-ai facut tu nu e mare chestia eu am dat cu spray in clasa si l-a chemat directoarea pe tata la scoala in amenintari, ma rog, ii spui mamei tale ce ai facut si ii spui ca nu stiai de urmari, o sa intealeaga ca nu are incotro,(mentionez ca spray-ul nu era deodorant )
Sjhxjcks întreabă: