Cum te descurci la facultate? iti place ceea ce faci? As vrea sa urmez si eu o facultate de genu.
Ma descurs binisor desi in primul semestru majoritatea cursurilor sunt comune si nu au nici-o legatura cu specializarile
Pai e bine sa ai o facultate ca iti gasesti cumva de munca dar daca nu te atrage nu ar trebui sa te oblige sa faci ceva ce nu vrei
Dacă faci facultate nu îţi găseşti neapărat un loc de muncă.
Da fă-o. Dă bine pe CV. Arată angajatorului că eşti în stare să te apuci de ceva şi să te ţii.
Pe langa bacalaureat ai mai dat si alte examene ca sa intri?
Pai daca nu-ti gasesti de munca nu crezi c-ar cam avea dreptate "comunistii" tai? Facultatea la care esti este super, un profil care-ti asigura un loc de munca foarte bun si in tara, unde sunt tot mai putine locuri de munca, si in strainatate. Nu te prosti, fiind acolo presupun ca ai mai mult cap de-atat, rabda un pic acum pentru a-ti fi bine mai incolo. Altfel - e loc destul prin canale pentru aurolaci, fara loc de munca si fara vreo speranta in viata asta... Poti sa-ti iei un job in paralel cu cursurile, asa o sa si vezi cam cum e la "munca de jos", fara studii, cu un salariu de cacao si sa te arunce toti de colo-colo, fara sa dea vreo 2 bani pe tine, cum se va intampla tot restul vietii daca nu ai o baza solida in ceva. Oricum, "comunistii" aia cu siguranta iti vor binele, asa ca mai acorda-le o sansa Succes!
Lasa tata, ca are nevoie Rromales (Romania) si de gunoieri, vidanjieri, instalatori, constructori. ce trebuie facultate, la munca de jos. ca tu ai facut deja 2 facultati si stii ca pierzi ani de pomana. la experienta ta de viata cum sa existe ceva ce sa nu stii. ca doar deh, eu am terminat dreptul, am invatat de mi-au sarit capacele, am pierdut 4 ani de pomana si acum sunt avocat. dar nu ma angajeaza nimeni. lucrez cand vreau, unde vreau, cum vreau si banii vin. prosti care dau cu capul in gard cu legea sunt la tot pasul. nu ai nevoie de facultate, cu 12 clase ai toate sansele sa culegi capsune si in alte tari. vezi ca angajeaza la LIDL pe vreo 800 ron pe luna. salariu de lux ce poti spune. pana si la ospatari iti trebuie scoala in domeniu...dar degeaba scoala, tu pierzi ani din viata de pomana.
Facultatea pe care o faci e foarte buna. nu renunta la ea. o sa incepi sa castigi bani din timpul facultatii la automatica. si in plus e o meserie de viitor
Daca nu-ti place, renunta.Nu are rost sa te chinui, sau sa pierzi timp si bani pentru nimic.
Gandeste-te la ce esti bun si apuca-te de lucru.Sa muncesti nu-i o rusine, mai ales daca o faci cum trebuie.
alexcatalin13 întreabă: