Daca Mircea Badea ar candida eu pe el l-as vota ... dar asta, cand voi face 18 ani
Toti candidatii nu se gandesc la poporul roman, desi e campanie electorala, orgoliile scestora sunt fara limite, dar va castiga acel candidat care va ceda si va da o lectie de democratie.
Eu nu sunt deocamdata hotarata, mai am timp, dar sunt dezgustata de ambitia lor de a nu ceda chiar daca este spre binele tuturor romanilor, cert este ca voi merge la vot.
Pe mine. O sa introduc ca obiect obligatoriu de studiat in scoli, chitara, voi trage in teapa toti cocalarii care abuzeaza de carnaciori si sarmale si voi pune sub sechestru rujul de un roz orbitor, hainele animal-print si botul pitzipoancelor.
Inafara de asta...Romania e pe maini bune. Sincer, nu am pe cine sa aleg. Basescu, Geoana, Antonescu, Vadim si toti "ăştia" isi reprezinta propriile interese ambalate in lozinci de cea mai joasa speta.Nici nu ma duc la vot... sa-mi dea 1 mld. de euro fiecare si votez.
Cred ca ar mai trebui si unul ca Vlad Tepes la conducere...sa-i mai traga in teapa pe nesatuii din parlament, guvern, caci nu fac nimic doar promisiuni pana se vad alesi... apoi incep a roade osul doar pentru ei...restul...ce mai conteaza?!
Pe Isus Hrisos. nu e o gluma, dar e singurul candidat care nu are nici un defect, care si-a respectat promisunile in ultimii 2000 de ani si care in timpul vietii a facut ceva util pentru umanitate si a influentat cursul istoriei si al vietii multor oameni in acest timp.
Pe cine? ar fi oare cineva care sa poata conduce tara asta bine? greu de spus...
Pe mine! si dracu v-a luat pe toti care duceti tara de rapa!
tara asta nu e a noastra si nici a Nesimtitilor aia din parlament care nu dau doi bani pe tara, Tara e a stromsilor nostri care au luptat si s-au sacrificat pentru ea! Nu a unora care au un *** de diploma pe peretele din biroul lui scump!
Sjhxjcks întreabă: