| elev243 a întrebat:

Pe diploma de absolvire a 12 clase se trec medile generale cu care am absolvit a9a, a10a, a11a, a12a? ne ajuta aceasta diploma cu ceva daca vrem sa ne angajam (fara bac)? vreau raspunsuri explicite dau funda!

Răspuns Câştigător
| lavinia_2779 a răspuns:

Mate-info fara bac? se poate! Postliceal nu poti! Se poate absolvi un postliceal fara bac,dar,daca la angajare,angajatorul cere diploma de bac? ce faci? Cunosc un caz asemanator:-absolventa postliceal fara bac ( o prietenaf. buna!),iar la angajare a avut nevoie de diploma de bac! Dar, nu te descuraja! orienteaza-te spre cursuri de formare profesionala, care le poti urma fara bac.Si ti-ai facut o meserie, si esti si absolvent de liceu!

6 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Da, uite de ex, tu vrei sa te faci tamplar. Intri la un profil de tamplarie, si cand termini cls a 12a, te duci la o agentie de tamplarie, lasi Cv-ul, si mai arati si diploma, este un mare bonus ca arati diploma cu faptul ca ai urmat cursuri de tamplarie, pentru ca ai un avans in fata celorlalti care vin sa se angajeze, si n-au diploma, ai mai multe sansewinking

| elev243 explică (pentru MenInShadow):

Ma refer la profil mate-info teoretic fara bac!

| elev243 explică:

Vreau pentru profil teoretic mate info fara bac! pot face ceva in viata?

| elev243 explică (pentru MenInShadow):

Sunt la profil teoretic mate info pot face ceva daca nu am bac scoala dinaia de competente ceva?

| elev243 explică:

Profil mate info ma intereseaza fara bac pot face o scoala de competenta 5-6 luni cu plata sa obtin o competenta, fara bac?

| MenInShadow a răspuns (pentru elev243):

Nu ai bac? nu l-ai luat? pai incearca sa vezi daca poti face un post-liceal, pentru ceva, nu stiu daca se poate face fara diploma de bac, dar merita sa incerci, si este si mai scurt, cirka 2 ani, si un ex, poti devenii doctor daca ai facultate, iar cu post-liceal, poti devenii subaltern, adica asistent.
Deci da, poti sa te angajezi si fara bac, daca ai diploma