Si eu ti-am zis ca functia principala e de a face calcule complexe, nu de a desena tabele! Nu-i pasa nimanui cum se numeste o pagina in excel.
Iar daca tot am inceput cu laudele, pana si eu la 20 de ani stiu sa lucrez la perfectie cu programele Microsoft Office, Word si Powerpoint stiu din clasele 5-8, Excel si Access am facut in liceu, a, si mie nu mi-a scos info din orar... aveam 7 ore pe saptamana. Acum la facultate am facut statistica in Excel, si am invatat Onenote cu Outlook-ul. Singura chestie pe care nu o stiu destul de bine e Sharepoint.
Fara suparare da esti prost/proasta cu P mare! Unde se gaseste undo? Tu idioato, cat de greu iti era sa dai singura click pe meniurile de sus si sa vezi? Acum la ce sunt bune aplicatiile MOffice? pfff...ESTI INCREDIBIL DE PROASTA!
PowerPoint-ul este pentru facut prezentari si Excel-ul pentru facut tabele. Acum, chiar asa, nu ai Office in PC? Daca ai Word-ul ai si restul (PowerPoint, Excel, Publisher etc.). Du-te si tu la Start si gaseste Excel-ul siPowerPointul sa vezi si tu ce fac!
Nu e pentru tabele, functia cea mai puternica/importanta a excelului e cea de a face calcule
De fapt nu era pentru mine astadar ce vroiai sa mai si scriu ca are test cea mai buna prietena a mea si nu vrea sa ma asculte si ma pusa sa pun intrebarea pe TPU,,, in fine. urat din partea ta
Http://www.google.ro/......tp?/imgres
Power point... slideuri. etc:)
Excel. calcule:).
Fundaa?:)
Sa sti ca acele celule formeaza o foaie de calcul sau tabel ca sa inteleaga si altii
Atunci afla ca prietena ta e proasta rau. Imi cer scuze daca intr-adevar exista prietena aia. Insa, nu e mai usor sa dai click de una singura pe meniuri? Edit il ai in orice program, Powerpoint-ul e al naibii de cunoscut, cum sa nu stii la ce foloseste? Mai greu cu excelul, ca nah, are tabele si lumea se grabeste sa spuna ca asta e functia sa principala. Excelul se foloseste pentru calcule complexe, grafice, etc. Tabelele sunt cea mai...slaba putere a sa.
Si tie iti pasa ce e desenat pe foaie sau ce poti face cu foaia? Intra in excel, da click pe Fx si taci din gura.
Si ce am zis? Ca mai multe calcule formeaza o foaie de calcul si ca e e asa, sa nu o jocnesc, am zic ca este pentru tabele ca sa nu inteleaga gresit. Pana si eu la 13 ani stiu sa lucrez cu Office-ul, ce nu stiu e MS Acces si in Excel nu prea stiu asa cum se face in el, dar nici nu stau. In Word si Powerpoint stiu toate smecheriile ca am facut pentru scoala, dar pacat ca mi-a scos info din orar.
Eu in a 5-cea nu am facut info, in a 6-sea am facut putin Wordu si foarte putin PowerPoinul, si ore de info, una da, 3 nu sau faceau galagie colegii mei si nu ne mai dadea voie la PC-uri, si acum in a 7-ea nu mai facem si in 8, slabe sanse ce stiu eu despre Office am aflat singur la PC-ul meu si putin de pe net
alexcatalin13 întreabă: