| yooshi a întrebat:

Pentru cei ce au dat bacul astazi.
La sub 1 primul exercitiu idioata de mine a uitat ca trebuie sa formulez un enunt si nu am scris decat "s-au scurs" - a trecut, nu o sa imi dea niciun punct?
Also la ex 4 am scris ca personalitatea plina de vitalitate ramane in memoria elevilor, nu e okay, nu?
La romana uman...

Răspuns Câştigător
| DaCumSaNu a răspuns:

La ex 1 primesti 4-5 puncte din 6. Chiar daca nu ai formulat, ai spus bine ce sugereaza secventa.
La 4 posibil sa primesti 1 punct sau 2. Ai dezvoltat ideea?

16 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Cum ai reusit sa nu formulezi o propozitie intr-un examen precum bacul?
Pur si simplu mi-e extrem de greu sa inteleg cum.
Raspunsul cautat: nu vei primi niciun punct; la ex4 trebuia sa ai o fraza de minim 3 randuri + citat din text, aici nu cred ca vei primi mai mult de 2/3 puncte.

| DaCumSaNu a răspuns (pentru LPCTSTR):

Consulta baremul pentru a vedea ca "formularea raspunsului intr-un enunt" are 1 punct.

| yooshi explică (pentru DaCumSaNu):

Am dezvoltat, chiar am atins numarul de cuvinte, sunt doar confuza pentru ca nu stiu daca informatia aleasa e cea buna...

| yooshi explică (pentru LPCTSTR):

Nici eu nu stiu cum am uitat, dar s-a intamplat...si am dezvoltat la ex4

| DaCumSaNu a răspuns (pentru yooshi):

Este buna informatia. Baremul este un exemplu de rezolvare, nu este nevoie ca rezolvarea ta sa fie identica. Daca te uiti mai atent la barem vei vedea ca scrie asa: "de exemplu:", "etc".

| yooshi explică (pentru DaCumSaNu):

Stiu, dar nu am vazut pe nimeni care a dat acest exemplu si m-am panicat putin,,, mersi mult

| Liviu a răspuns:

Odododododo idioata de ea ma

| Carolina1972 a răspuns:

La 4 nu stiu daca primesti dar stiu ca la 1 nu prea o sa primesti fiidnca trebuie sa formulezi in propozitie

| Carolina1972 a răspuns (pentru LPCTSTR):

Eu la ex 4 am dezvoltat mult subiectul ( poate si prea mult ) am scris ca ramane in memoria elevilor deoarece el are portretul unui om cu o personalitate calda si tanara. Am mai scris ca el ramane in memoria elevilor datorita aspectului fizic dobandit de acesta si am dat citat din text: "o figura devastata de o boala, cu parul valvoi" si am mai scris, dar nu imi mai aduc aminte. Este ok, ce crezi? Sau am scris atatea idei pe degeaba? happy

| yooshi explică (pentru Carolina1972):

Am spui mai sus ca si eu am dezvoltat, nu am scris o propozitie.
Si da, eu cred ca e bine, chiar sper sa fie, god help us sa avem parte de niste corectori indulgenti

| Carolina1972 a răspuns (pentru yooshi):

Doamne ajuta!

| Liviu a răspuns:

La dracu,nu sa postat tot mesaju sad numai conteaz,scrisesem un intreg roman happy chiar nu s-a pus tot mesaju, scuze! Seara faina in continuare, capu sus, indiferent de nota, de situatie, distreaza-te bine? :3

| yooshi explică (pentru Liviu):

Uhmmmm bine? Mersi mult, da, nu ma stresez, asta e, sper sa fie ceva bun pe acolo

| yooshi explică (pentru Liviu):

Tot as vrea sa iti aud opinia totusi...

| LPCTSTR a răspuns (pentru Carolina1972):

Eu as fi scris despre figura paterna care este indusa de aspectul fizic si de personalitatea calda, etc.

| LPCTSTR a răspuns (pentru DaCumSaNu):

Profesoara mea de romana spunea direct: pentru 3 randuri primesti jumatate din punctaj, pentru paragraf logic si cu citat, 5/6 puncte, iar profa mea nu era cine stie ce scarba de om, spunea ca asa fac toti, ca multi ocolesc "oleaca" baremul pentru propria versiune "suprema" de exprimare, orientare in subiect, etc.