Da e bine chiar e sinonim, eu am spus medicament
LEAC, leacuri, s. n. (Pop.) 1. Mijloc folosit în tratarea unei boli; medicament, doctorie, tratament, remediu. ◊ Iarbă (sau buruiană) de leac = plantă medicinală. ◊ Expr. A căuta (pe cineva sau ceva) ca iarba de leac sau a umbla (după cineva sau ceva) ca după iarba de leac = a căuta cu înfrigurare, pretutindeni. A da de leac = a descoperi medicamentul, tratamentul eficace.
sper ca te-am ajutat si daca aflu cand se afiseaza baremul te anunt, funda
Baremul s-a afisat, nu?:S
Da sa afisat
Nu cred. Nu stiu ce sa zic. In dictionarul de sinonime apar doar cuvintele: doctorie, medicament, antidot, remediu, solutie. Nu mi se pare vindecare un sinonim potrivit.
Mie una nu mi se pare ok. Adica vindecarea unei boli vine dupa ce ti s-a administrat leacul...parerea mea
Mi s-a parut cam aiurea la prima parte la compunere. ma asteptam sa cada pastel, fabula, schita, nuvela nici de cum sa iti zici opinia ..in fine!
Mi se pare destul de ok.Adica pana la urma este un sinonim dintr`o mie..sau chiar mai multe.Si verisoara mea a dat evaluarea nationala si tot asa a scris, vindecare, remediu.Cred ca ets efoarte ok.Ar trebui sa iti dea punctaj!
stefyy234 întreabă: