Mi se pare destul de ok.Adica pana la urma este un sinonim dintr`o mie..sau chiar mai multe.Si verisoara mea a dat evaluarea nationala si tot asa a scris, vindecare, remediu.Cred ca ets efoarte ok.Ar trebui sa iti dea punctaj!
Nu cred. Nu stiu ce sa zic. In dictionarul de sinonime apar doar cuvintele: doctorie, medicament, antidot, remediu, solutie. Nu mi se pare vindecare un sinonim potrivit.
Da e bine chiar e sinonim, eu am spus medicament
LEAC, leacuri, s. n. (Pop.) 1. Mijloc folosit în tratarea unei boli; medicament, doctorie, tratament, remediu. ◊ Iarbă (sau buruiană) de leac = plantă medicinală. ◊ Expr. A căuta (pe cineva sau ceva) ca iarba de leac sau a umbla (după cineva sau ceva) ca după iarba de leac = a căuta cu înfrigurare, pretutindeni. A da de leac = a descoperi medicamentul, tratamentul eficace.
sper ca te-am ajutat si daca aflu cand se afiseaza baremul te anunt, funda
Mie una nu mi se pare ok. Adica vindecarea unei boli vine dupa ce ti s-a administrat leacul...parerea mea
Mi s-a parut cam aiurea la prima parte la compunere. ma asteptam sa cada pastel, fabula, schita, nuvela nici de cum sa iti zici opinia ..in fine!