| Idibeurdorn a întrebat:

Poate cineva din SUA sa mi trimita banii eu fiind în Romania? Nu pe aplicatii, paypal sau revolut sau de astea, poate direct în contul bancar daca nu am 18 ani? Si daca da cum?

7 răspunsuri:
| berges234 a răspuns:

Este o aplicație numita moneygram

suntserios
| suntserios a răspuns:

Iti face un transfer bancar

| relian a răspuns:

Poate sa trimita direct in contul tau bancar, asta daca ai cont, ori prin western union, sau money gram.

Cea mai buna metoda este sa trimita prin wester sau money gram, prin cont bancar plateste mai mult.

Functie de citi bani trimite poate plati undeva la 6 dolari sau 10, depinde de suma trimisa.ASsta daca trimite cum am spus prin wester union sau money gram.
Daca trimite prin transfer bancar, il costa de x ori mai mult.

Avind in vedere ca tu nu ai 18 ani, nu poti scoate bani, nici de la western union, nici din cont bancar pentru ca nu poti avea cont bancar daca nu ai 18 ani.

La wester union si la money gram sigur nu poti scoate bani daca iti trimite, pentru ca aia o sa iti ceara buletinul si cidn or sa vada ca esti minor nu o sa iti dea nimic.

Cont bancar poti avea daca ai acordul parintilor, deci ai putea avea cont la o banca.

Asa ca in cazul tau, singura optiune este sa iti trimita in cont, asta daca ai cont la banca.

Daca nu, cea mai buna optiune, este sa trimita prin western union sau moneygram pe numele unui adult, al unuia din parintii tai, cum am spus este mai ieftin decat prin transfer bancar.

Nu am trimis bani prin western union la minori niciodata, dar ma uitai pe webistele lor si asa spune, trebuie sa ai 18 ani deja sa poti scoate bani sau sa trimiti.

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Poti scoate banii si daca esti minor, daca banca are programul (Western Union sau Moneygram) pe bancomat (ATM). Din cate stiu eu BRD are dar poti merge la orice banca ce are programul.

| Idibeurdorn explică (pentru relian):

Pai da normal ca am cont bancar, din moment ce am card, la bcr am, mi l-am facut în legatura cu scoala cu bursele, si spuneti ca poate direct în contul bancar sa mii trimita? Daca da cum?

| relian a răspuns (pentru Idibeurdorn):

Daca respectivu este in america, sigur are cont la o banca, de regula aici nu te duci la banca, faci totu de acasa online, stie el cum sa iti trimita, iar daca nu stie, merge la banca, intreaba si il ajuta cineva acolo.

Eu nu am trimis asa, odata am vrut sa trimit la o sora de-a mea in Itlia si cand am vazut cit imi ia, ma lasa-i pagubas si am trimis tot cu Western Union.
Poate sa trimita oriunde, bani sa aiba laughing spune-i daca vrea, ii dau si contul meu, poate baga si la mine ceva laughing

Nu stiu sa iti spun asa pas cu pas cum se face, depinde de fiecare banca cum are setarile facute.
Ca idee, cand intra in cont online, da clik pe menu, apoi ar trebuie pe acolo sa gasesca ceva genul Global Transfer, in fata numele bancii lui, dupa da Schedule Transfer, alege cui trimite, daca e persoana fizica, ori business, tara, citi bani vrea sa trimita, si urmeaza ce pasi mai is acolo.

Cum am spus ar trebuie sa stie, iar daca nu se pricepe sa mearga la banca, il ajuta aia acolo.
Adica omu e in america si nu stie sa faca chestii simple, naspa, dar asta e, poate ca se ocupa altcineva de platit facturi si ce mai are el de plata.

Cum am spus, mai bine iti trimite prin Wester Union, pe numele lui maicata, il costa mult mai putin.

| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca poate, se numeste "transfer bancar international" si se poate face din orice cont bancar din USA in orice cont bancar din Romania.

Dolarii americani ajung convertiti automat in lei, in contul tau.

Eu fac frecvent transfer bancar international, trimitand bani nu doar in conturi bancare romanesti ci si in alte tari din lume.