| PicosMarian a întrebat:

Pot participa la ședința cu părinți daca am 18 ani, iar părintele nu poate ajunge la locație?

Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

La mine o venit mama la ședința cu toate că eu am 19 ani.
Dirigintele vrea sa vorbească cu părintele tocmai pentru că el înțelege altfel lucrurile decât copilul lui.Cam asta e ideea cu ședințele
Poți să te duci la ședința, in contextul in care ai un frate mai mic și nu are cine sa se duca, înțelegi?

12 răspunsuri:
| johnnny123 a răspuns:

Ce rost ar mai avea "ședința cu părinții" dacă în loc de părinți s-ar prezenta elevii?

| DeMicUnCălător a răspuns:

Da. Doar in cazul in care părinții vor fi pe video zoom

| Violleta2022 a răspuns:

Nu, deoarece nu esti parintele copilului si nici tutorele sau legal, ca sa poti sa-ti iei raspunderea faptelor copilului si sa promiti sa-l pui la punct, il controlezi, supraveghezi sau il educi.

| Hyperion7 a răspuns:

Nu,nu contează ce vârstă ai.
Trebuie sa fie părintele prezent, ori daca nu poate vorbi părintele cu dirigintele la telefon.

| PicosMarian explică (pentru Hyperion7):

Edit: Eu sunt copilul părintelui

| AdrianFoanga a răspuns:

Poti sa-mi fii nepot asa ca trebuie sa intelegi ca nu ai ce cauta la sedinta cu ....PARINTII, tu fiind lipsit de aceasta calitate.

| Fatamuntilor a răspuns:

Categoric NU!
DE aia e sedinda cu PARINTII!

| darrio2007 a răspuns (pentru PicosMarian):

Păi ce parinte nu poate ajunge la locatie daca tu esti parintele copilului? Intrebarea ta nu are relevanta.

| darrio2007 a răspuns:

Nu, de-aia este sedinta cu parintii. Altfel i-ar spune sedinta cu elevii.

| StoicAnalysis a răspuns:

Doar daca esti o ruda a elevului respectiv.

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Depinde de situatie. Daca parintii nu pot ajunge, sa zicem ca poti merge tu acolo pentru fratele/sora mai mic/a.