Eram o data la ora de fizic, iar niste baitezi faceau galagie, iar o cologa, ca sa taca aia, a tipat tare de tot : Baaaa!, iar dna de fizic auzind-o a inceput sa rada, si ne-a povestit, ca a fost invitata o data la revelion la o prietena buna de a ei, si mai erau si alti invitati printre care si 2 soti, ne zice dna : "pai femeia era din prietenii mei elefanti , iar saracul sot al ei era de3 ori mai mic decat ea, de zici ca era stan din stan si bran, iar femeia a vorbit toata seara aceea, iar barbatul a inceput si el saracu sa vorbeasca despre un subiect, dar la care femeia : Aurele, taci ca acum vorbesc eu!, iar omul saracu a tacut, iar dupa vreo ora-2 a deschis iar barbatul un alt subiect, dar la care tanti bate tare o data cu pumnul in masa, doamnei de fizic i s-a facut frica pentru ca ii sarise mancarea din farfurie, dar la care tanti :Aurele, n-ai tacut, aaa sa vezi ce patesti tu acasaa! , dna de fizic nu mai putea de ras cand povestea, iar de noi nu mai zic, radea toata cls in hohote, iar de cate ori este galagie, si e un baiat care mai tot timpul face galagie la ora de fizic, noi ii spunem "Aurele, taci ca acum vorbeste dna!"
Eram in clasa a 6-a si am facut o petrecere de Haloween, si un coleg o venit costumat in fotbalist, pe spatele tricoului vroia sa scrie MARICA da o scris MARICICA.
Tata la mare:tati tati uite o maimutica?
Eu: unde?
Tata: in cuptor!
Ne apropiem
Tata:scuze era un ziar.
tata cand era mic statea cu coaja de banana in cap sa vada lumea ca a mancat.
Tata el canta porumbeilor: Si cand vine uliul sa'mi spuneti voi mie ca ii dau cu blana in cap?
Domnu de sport cand sarea capra i s-au rupt pantalonii.
Paai. sa vedem. Cateva lucruri care mi s`au intamplat in trecut.
-De ziua sorei mele, mi-am luat prietena de manuta si m`am bagat cu ea in shifonier. ne-au cautat peste tot in afara de locul unde eram noi doua. Ne cautau de aproape o ora, prietena mea imi tot zicea sa iesim ca se sufoca, iar eu o tzineam langa mine, iar sora mea incepuse sa planga ca nu ne mai gasea. ) Pana la urma am iesit si am zis SURPRIZA! dar nu a fost o surpriza
-Azi mi s`a intamplat. Eram cu 2 fete pe holul scolii. Fetele alea doua se invarteau si uitasera de mine. Pana la urma m`am gandit sa fug si eu pana la ele si din greseala am azvarlit`o pe una dintre ele pe langa mine si a cazut jos si a inceput sa mataie.
-Cand eram micuta puteam sa fac ca o pisica. M`am bagat dupa o banca pe care erau niste baieti mari, si am inceput sa miorlai. Aia : Ba ce pisica e ma pe`aici?
-Cand eram in parc si ma dadeam pe tobogan. Era prietena mea inainte de mine la tobogan si nu vroia sa se dea si de nervi am impins`ope tobogan si a cazut cu directzie fix in balta din fata toboganului cu fundul. Mai era imbracata si in roz bombon
-Aveam o pisica care nu puteam s`o prind si ma tot zgaria. Am prins`o odata cand ii dadeam de mancare de gat, si am azvarlit`o pe pietrishul care era langa poarta din curtea mea.
Mai sunt multe dar daca as sta sa le enumar p toate ar dura ziiile`
Bafta! :*
Eram la scoala si aveam ultima ora rsmf(receptia si stocarea marfurilor) si profa o intarziat multi dintre colegi sor dus casa
si pe cand sa meregm si noi la acasa
ne int in fata usi de la iesire cu directoru'
si o colega de care directoru' se ea intotdeauna de ea in gluma adica glumeste cu ea . s-a dus un pic mai repede si so bagat in mine si am zis in gura mare." da ce faci tu nai loc?" si directoru cand o auzit si o vazut'o ca o vrut sa se ascunda de el o zis. " da soima dc iesiti asa rod? ". si i-am zis ca nu o venit profa si mergem acasa ca mai era doar 25 de min pan se suna... si noh directoru s-a dus o cautato pe profa si o gasit'o
profa neo dus in clasa si o zis ca data viitoare sa o sunam sa vdm dc vine la ora sau nuh shii o zis ca ii lasa la o colega nr eu
si cand o vaaz ca eam putin vreo 10/11 din 25 o zis ca da note azi
o chemato pe pretena/colega respectiva sa sc ceva la tabla si la sf cand sa data note iei ea dat 9 si la alti care nu o facut nu o zis maio nimic la dat 10 si o inceput sa se enerveze si facea catre profa " da d-na profesoara cum sa mi dati 9 nu vedeti cat vam ajutat? am sc atata; a tabla si dmv numai 9 imi datu?
profa nimic
si cand sa iesim era directorul tot pe coridor
colega asta s-a dus la directoru si o ziso pe profa si profa ddin spatele ei facea. pentru asta iti scad la nota urmatoare 2 puncte
directorul o inceput sa rada, dar colegamea facea "da da-mi 5. 5 sa -mi dai"
si cand sa iesim din sc o vrut sa se intoarca a'i mai xzic vreo 2 la profa si am luat'o eu de geaca si am aruncat-o afara era sa se imiedice pe scarii. d ala care fac eu " taci uh. vrei sa-ti deie 4 acum?
si laurma. ora de rsmf o facut'o paracioasa si colegamea o zis " acum suntem kit. dmv mi-ati dat 9 eu vam parat"
si de at atata radem la ora ei de domne feru
))
NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu întreabă:
papucicu întreabă: